Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Toledo VS Opel Corsa B?

Seat Toledo VS Opel Corsa B?

Figyelt kérdés
melyik lenne a jobb valasztas? es melyik motorra? tapasztalatok?
2012. febr. 7. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mindenképp a Corsa 1.2 16V válaszd.Tényleg egy korszerű motor.

Kapsz hozzá mindent és keveset fogyaszt.Ilyen benzin árak mellett az sem elhanyagolható.

Az 1.6 16v Seat nak több a fogyasztása,a biztositása és az átírása is.Tehát drágább az üzemben tartása és nem is annyira megbizható.

2012. febr. 7. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:

EGy kocsi biztosítása a tulajdonostól is függ. Nekem B2-ben 23évesen 8000 forint/negyed év.

Az 1,2-es motort pörgetni kell. Szóval fogyásztasban ugyan ott vagy. Opelnél gyári betegség hogy szivárog az olaj így minden olaj cserénél cserélheted a tomítést is motornál. Havernak 1,2 Corsaja van sokszor mondja hogy jobb lenne ha erősebb lenne. De ugyan úgy eljár vele kényelmesen. Viszont C Corsaból ugyan annyi pénzért amiből egy Cordobat/Ibizat megveszel sokkal kevesebb felszereltségűt kapsz. Ezekben a Seatok többségében már elöl van elektromos ablak. Lufi a vezetőnél mindeben és központi zár is.

16:10-es voltam

2012. febr. 7. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt a Corsa B 16V -ről van szó nem a C-ről.Tömítést kell benne gyakran cserélni,mert a haverod ,ismerősének a tesójának az öccse azt mondta?Na ne....!

Nekem évekig B Corsám volt és soha semmi baj nem volt a tömítésekkel,szimeringekkel sőt az olajat sem ette.Arra kell figyelni,hogy 16V motort kell választani.Nekem a 1999 évjáratban amit 350ezer FT-ért vettem már légzsák,napfénytető,gyári zene,alufelni volt alapból.

Nagyon szerettem,mert jól ment(természetes,hogy az 1.6-os motor jobban megy)és keveset fogyasztott és soha nem volt vele probléma.Ez személyes tapasztalás és nem a haver mesélte valamikor.

2012. febr. 8. 09:05
 14/15 anonim ***** válasza:
tömítéseket meg előbb utóbb minden kocsiban kell cserélni, ez nem opel betegség, hanem kopó alkatrész betegség! Ennyi erővel seatot se vegyen, mert az apukám nénjének a nagyanyjának a testvérének meg FÉKPOFÁT kellett benne cserélni...
2012. febr. 8. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet ezen viccelődni de nekem az elmúlt években nem kellett a szelepfedéltömítést cserélni. Neki igen. Nem egy drága tétel de el lehet vele szórakozni.

C Corsa téma. Olvastad is mit írtam? Amíg egy Cordobat megveszel amiben alap az elektromos ablak szervó kp-i zár lufi addig a C-ben nem kapod meg mind ezeket. Igen én is C Corsat akartam venni és nézegettem árban is és felszereltségben is.

2012. febr. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!