Seat Toledo VS Opel Corsa B?
Valami ilyesmire gondoltam.Nekem volt pár évig,nagyon szerettem.Vezérműláncos,gazdaságos ECOTEC 16V motorral.
esetleg meg gondolkodom a seat ibiza 97-2003 kozott
arrol mi a velemeny?
seat toledot pedig 1.6 16v re gondoltam, az talan azert lenne jobb mert nagyobb, de dragabb az ado stb, amugy 21f vagyok. mit szoltok?
Seatot inkááb ne.
Az opel jobb választás!
Seat.
Toledo az nagy és abból is a 99 utánit venném.
Ha Ibiza akkor abból is a faceliftes 99-03. Nekem az tetszik jobban. 1,4 benzinesből vagy ha diesel akkor az 1,9 TDi
Esetleg ha nagy csomagtartó kell akkor a Cordoba abból is van 3 ajtós azok 1,6 motorral szereltek. Az 5 ajtósak 1,4 de elvétve van 1,6 is belőle.
Nekem ilyen van (1,6 sportline). Meg vagyok elégedve vele. Városi rohangászásra tökéletes.
Corsa kb az Ibizával egyméretű. Jóval olcsóbb mint a Seat. 1,2 motor nem egy erőgép de városba szintén jó de akkor már inkább egy 1,4.
Seathoz is van minden alkatrész főleg hogy ugye VW konszern autó. Van a 15. kerületben egy bontó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!