az auto csak nekem kellene (egyedul lennek, esetleg baratnom)csomag nem sok , napi 20km varosban is
esetleg ford fiesta 2000 koruli?
2012. febr. 3. 09:20
22/31 anonim válasza:
vw golf 3 1.4 1.6
2012. febr. 3. 09:40
23/31 anonim válasza:
ha fiú vagy, ne vegyél corsat. nagyon nőies autó, és még kicsi is.
az a linkelt sötétkék astra sztem jobban néz ki, illik egy fiatal sráchoz.
mondjuk nekem ingyen sem kéne opel. :P
a fiestákat jobban ajánlom, de ha nem vagy túl sznob, akkor egy 1.3as suzukit is megreszkíroznék a helyedben.
2012. febr. 3. 13:02
24/31 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor toldj még hozzá 1-2 százast, és vegyél egy 2005-ös Suzukit! Nagyon megbízható autók, és nem mindegy, hogy 2001-es vagy 2005-ös autód van. Hosszú távon sokkal jobban megéri. Arról nem is beszélve, hogy messze-messze jobb a Suzuki 1.3-as motorja, mint az Opelban bármelyik.
2012. febr. 3. 13:11
25/31 anonim válasza:
Ilyesmit vennék mindenképp. Várnék pár hónapot, hogy legyen rá pénz:
Jó az új Swift, de ha esetleg megnyomja, vagy más baja lesz , akkor egy B Corsát, vagy bármilyen régebbi autót gombokért rendbe lehet tetetni, egy új Swiftnél azért húzósabb összeg, ugyanez igaz az időszakos karbantartásra is. Amúgy ajánlom [link] ezt az oldalt, 1400forintért le lehet informálni hogy mit veszel, [link] <- például az ilyenek miatt.
2012. febr. 3. 14:32
27/31 anonim válasza:
Suzukihoz ugyanúgy vannak bontott cuccok, nem hinném, hogy sokkal komolyabb összeg lenne a javítása. Mindenképpen azt ajánlanám.
Mielőtt elfogultnak tartanátok: Renaultom van, és meg vagyok vele elégedve:)
2012. febr. 3. 18:12
28/31 anonim válasza:
Bonyolultabb technika=több hibalehetőség, ez sajnos már nem olyan mint a régi swift. Drágábbak hozzá a bontott alkatrészek is, meg mégiscsak kevésbé féltesz egy tizenx éves autót mint egy 5-6éveset, méh ha "csak" egy Suzuki is. Egyébként nekem BMW-m van , '86os 325i, romról építettem újjá, de régi swifttel kezdtem én is. :)
2012. febr. 3. 18:25
29/31 anonim válasza:
Ha ígyen nézzük a fiathoz a legolcsóbb az alkatrész, viszont ....
2012. febr. 3. 19:01
30/31 A kérdező kommentje:
ez a felso keretem
mert szeretnek meg tovabb tanulni, a corsa nekem egy megfizetheto auto, csak meg nm tudom hogy milyen motorral, mert konkretata senki sem irt, en az 1,2L motorrol azt hallodtam hogy eleg alap motor sokat eszik, es a kuplung valto nem az igazi inkabb 1L, de minden kepp a 98+ gondoltam olcsok az alkatreszek, biztositas, adok, es tenyleg ha az auto rendben van, van szerviz konyv szamlak, nem rozsdas jol nez ki, igazi ilyenre is vagyom, nem egy lepukkantra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!