Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A simómat felfúrattam 90ccm-re...

A simómat felfúrattam 90ccm-re. A papírokban 50ccm áll, akkor azt át lehet íratni?

Figyelt kérdés

ha átlehet akkor hogy, hova kell mennem

ha nem akkor ha megfog a rendőr v balesetet okozok akkor mennyire buntetnek meg?

2012. febr. 2. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Rendszámos motor? Mert ha nem, akkor ne forszírozd. Meg egyébként se.

Amúgy hogy lehet egy 50-es motort 90-esre felfúratni??

2012. febr. 2. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
új henger...
2012. febr. 2. 21:55
 3/8 WhiteLabel ***** válasza:
le se sz*rják a rendőrök a szimódat, mit akarsz átirattatni? az adásvételit?
2012. febr. 2. 22:19
 4/8 A kérdező kommentje:
rendszámos, kb 140-et viszi a gép, szóval kicsit feltunő lenne ha elhúznák mellettuk
2012. febr. 2. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
haahahahahahahahahhaahahaa.......hat ez nagyon jo.....:D.....ez egy lol b+..... A takony szutyok 90-re felfurt simson megy 140-et........hat ez nagyon jo...... XD.......
2012. febr. 2. 23:18
 6/8 WhiteLabel ***** válasza:
lol, hogy a f*szomba menne az 140et?:D
2012. febr. 2. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Én láttam 90-re felfúrt Simson-t, elég komolyan át kellett munkálni hozzá a forgattyúsházat is, de vitte a 120-at, GPS-szel mérve, és közben videózva sisakkamerával.

De milyen papírokban szerepel 50 ccm? Az adásvételin?

És hogyan kerülne rendszám a Simsonra? Ha besétálnál 1 db adásvételivel, akkor helyből kiröhögne az összes ügyintéző. Utána pedig a műszaki ellenőrzésnél - ha eljutnál odáig - visszadobnák a kérvényedet, mert a váz és a futómű alkatrészeit túl nagy terhelés éri, ezáltal nem biztosítható a jármű biztonságos üzemeltetése. Ezt lepapírozni hivatalosan szinte biztosan lehetetlen.

Szóval ha már ilyen felesleges dolgot csináltál, hogy egy MZ árát ráköltötted egy Simsonra, akkor átgondolhattad volna előtte, hogy hiába erős, sosem szállíthatsz rajta 2 személyt vagy mehetsz fel autópályára.

2012. febr. 2. 23:44
 8/8 anonim válasza:
tud menni a simson 90ccm el 140 et csak olyan első fogas kerék kell rá!!
2012. márc. 21. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!