Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gazdaságosság (fogyasztás)...

Gazdaságosság (fogyasztás) alapján milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az idén meg kell ejtenünk egy személyautó cserét és elsődleges szempont az alacsony fogyasztás minél kevesebb kompromisszum árán. Eddig 1,4- es benzines volt. Teljesítmény alapján nem adnánk lejebb, valós ötletek érdekelnének, nem az, hogy vegyek kisrobogót.
2012. jan. 26. 20:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
VW Polo/Passat Blue Motion (erős motor, 3 literes fogyasztás, higyj nekem!)
2012. jan. 27. 14:47
 12/29 anonim ***** válasza:
2,5-3 millából egy Ford Focus kombit vennék 1,6tdci motorral 110 lovast. Igaz hogy sok céges autó van belőle, de nem véletlenül. Ebből a pénzből már kijöhet egy 3-4 éves vezetett szervízkönyves.
2012. jan. 27. 15:54
 13/29 anonim ***** válasza:
A Focusban is francia motor van, úgyhogy jobb, ha annyiért egy valójában francia autót veszel.
2012. jan. 27. 16:47
 14/29 anonim ***** válasza:

Persze Passattal 3 literes fogyasztás, akkor ahhoz képest az Audi A2 3L meg termeli a gázolajat.

Itt a Spritmonitor TOP50-es listája dízelekből és benzinesekből is. Ezek közül szinte bármelyik kijön 3 millióból ( persze használtan ):

[link]

2012. jan. 27. 16:50
 15/29 anonim ***** válasza:
Modern csodadízelt felejtsd el ,amit összespórolsz vele nagynehezen évek alatt az eleve drágább gázolajból azt egyben kipengeted a szervizben ,ha behal rajta valami méregdrága alkatrész. Vegyél gázos benzinest, a gáz mindig jelentősen olcsóbb lesz ,most kb 220ft literje!Vagy a jelenlegi kocsidat alakítsd át.
2012. jan. 27. 17:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Ha megnézed van ott csoda benzines is :)
2012. jan. 27. 17:34
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű, nem egyszerű, melyik jó döntés a 3 variáció közül (benzines-gázos, kis modern-dízel, hybrid). Félő, hogy a gázt is megadóztatják előbb-utóbb... Kinézem Viktorból, na.
2012. jan. 27. 17:53
 18/29 anonim ***** válasza:

Azt a listát szerintem ne nézzük... Németek csinálták, úgyhogy szerintem mindenki érti.

Én japán hybrid autót vennék. Ha nincs is forgalmi, minden esetben 76ezer ft a reg. adó.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 27. 19:32
 19/29 A kérdező kommentje:
Olvasol a gondolataimban, a hybrid honda civic- en igencsak megakadt a szemem.
2012. jan. 27. 19:42
 20/29 anonim ***** válasza:

"Azt a listát szerintem ne nézzük... Németek csinálták, úgyhogy szerintem mindenki érti." << a lista az oldalon regisztrált felhasználók adatai alapján állt össze. Ha már .de a domain, akkor rögtön jön egy toyotás hisztizni, pedig ha megnézted volna a linket, akkor látnád, hogy a benzines toplistán a 15. az első német autó, a dízeleknél az első 15-ben pedig csak 4 német van....

Na mind1, vegyetek Toyota hibridet, meg pár év után 1.5 milláért akkut hozzá, mer az gazdaságos.... Csőlátás..

2012. jan. 27. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!