Melyik típust érdemes megvenni simsonból? én s51b-t néztem ami tetszik. Másik: opel astra f-hez milyen tunningot tudok csinálni vagy hol tudok nézni neten? (ferdehátú)
az s51b jó választás,de jól nézd meg hogy mit veszel mert ezeknek a simsonoknak több tulajdonosuk volt már mint ahány évesek, na jó azért nem :)
találd meg a hibát, az mindig van és alkudj:D
Igen,megnéztem jó gép!!!:) Szerintem az S51b a jó meg talán az e. Láttam is egyet kicsit lestrapált állapotban van de lényeg h váz meg blokk jó legyen szerintem . Nem? Link:
vagy ez de inkább a sárga ebben több a hiányosság: [link]
És v.melyiket felujitani , és akkor jó gép lesz. Szerintetek melyik jobb? Szerintem a sárgát érdemesebb...Sok mindent újat kell venni bele ár elfogadható, évjárat simsonnál nem nagyon számít?
Legjobb az s51 Comfort de ritka mint a fehérholló
ajánlom figyelmedbe az s51 Endurot.
erősített váz, emelt kipu, 4 sebesség, tirisztoros gyújtás. kell ennél jobb?
A B vel annyi a bajom, hogy megvan majdnem az összesnek hajolva vmennyire a váza...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!