Mi folyik a simson kipufogójából és miért?
valami benzinszerű folyik belőle, nem lehet észrevenni hogy folyik csak akkor ha megfogom az alját akkor érzem, meg látom hogy a vége tiszta korom
pontosan mit kell rajta állítanom hogy megszűnjön?
olaj folyik rajta, és főtengely szimering a baj, vagy túl sok olajat raksz a keverékbe.
Ez volt a hivatalos, de szerintem jóaz úgy ahogy van, valamennyit úgyis fog folyni
Főtengelyszimmerring hibája esetén a kipufogóból nem folyik az olaj, olyankor a gyújtásdekli alatt jelenik meg.
A folyás egyik oka a fent említett dús keverék, a másik a kétütemű motorok működése: a szükséges keverési arányt úgy "állítják be", hogy a motor nagy terhelésen se süljön be. Ha viszont kis terhelésen fut, akkor a bejutott olaj túl sok neki, nem tud elégni a hengerben és bejut a kipufogóba. Így hiába jársz az előírt 1:50-es keverékkel, h nyugisan használod, fog egy kicsit folyni belőle az olaj.
előfordult már hogy a gyújtásdekli alatt olaj volt, de majd megnézem mégegyszer
1:50essel füstölt úgyhogy 1:40essel járok, az is elég azt mondják
de ha belegondolok ha rossz a szimering akkor simán bejuthat a főtengely közé az olaj ami simán előfordulhat hogy a kipun megy ki, erre nem is gondoltam, eddig a karbira gyanakodtam
kösz a válaszokat
tényleg rosszul írtam XD
a karbim szerintem egy sz*r ha meleg a henger akkor nincs normális alapjárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!