Ha kiveszem a motor (Simson) kipufogójából a folytás akkor gyorsabb lessz és többet is fogyaszt vagy nem?
Az enyémből ki van véve. Semmi nincs benne és át lehet rajta végig látni :D
Tapasztalatok:
fogyasztás 2-5 decivel nő, attólfügg mennyire nyomod neki
hangja nagyonkirály lesz :)
És max 4-5 km/h-val gyorsabb, de gyorsulásban nagyon nagyot dob.
Mindenképpen jobb mint az a 3-4 ezer forintos rezó.
Az ront a eljesítményen :)
nyugodtan vedd ki ha nem tetszik vagy roszabb vissza lehet tenni az én babettám sokkal jobb mióta nincs hangtompítódob benne és a leömlő lejebb van vágva
jobban gyorsul nem krehácsol hidegen rögtön mehetsz vele stb stb
Szerintem vedd ki, próbáld meg... gyorsabb nem lesz, nem fog jobban menni... a fogyasztás nem fog nőni, a hangja viszont nagyon csúnya lesz:P
Én inkább mindig azt csinálom, ha érzem, hogy nem akar már menni, és nagyon kicsi a hangja ( azért mert tele van a kipuff olajjal) Szétszedem a kipuffogót, rakok egy pici tünet... benzint belelocsolok az alkaztrészekbe és szépen kiégetem:) kb 2-3 órás munka a szerelésekkel... és úgy kiég a dzsuva belőle, hogy tiszta fém színű elssz a kipufogó... és kész... szerintem ez jobb megoldás
12:17-es vagyok...
Én 1-2 dl benzinből megoldom, ugyhogy 34-68 Ft-ból megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!