Ti mikor teszitek le az autót? Milyen benzin árnál mondjátok azt, hogy leteszitek a kocsit? Hogy próbáltok meg spórolni a tankolással?
ha nem erre költenénk, akkor másra. szerencsére még futja, nem kell másról lemondani emiatt.
nagyon hasznos ha van a családban legalább 1 autó. amikor nem volt, akkor meg azon agyaltunk folyton, hogy kitől kérjünk szívességet, no és persze neki is ki kellett fizetni a benzin árát ha segített elhozni valahonnan valami nehéz cuccot.
a másik nagyon jó dolog, hogy nem kell busz-és vonatmenetrendekhez igazodni, nem kell a tömegben cihelni a 600kg-s csomagot.
mellesleg olyan autót választottunk, ami nem fogyaszt sokat, és nem szervízigényes.
Én másfél éve vettem a kocsimat akkor kb 350 volt a benzin. Már akkor sem voltam az a kivagyok mivagyok széthajtom az agyamat típus, de most kifejezett úgy vezetek mint egy nyugdíjas. A lámpáknál amikor el kell indulni már nem egyszer dudáltak rám, mert olyan kis óvatosan gyorsítottam, mint ha hímes tojásokon lépkednék! Egyébként, ahogyan már említették előttem is a kisebb távokat igyekszem gyalog megtenni. Ha kocsiba kényszerülök ülni akkor igyekszem egy kör alatt elintézni a lehető legtöbb dolgot! Egyébként 450-nél már erősen meggondolnám, hogy el is induljak a kocsival! :(
20/F
Te alapból ilyen idegbeteg vagy? Hál istennek nálunk vidéken eléggé nyugodt természetű emberek vannak. Az a többszöri dudálás pedig, ha jól emlékszem mind ezidáig 2 alkalom volt! Egyébként ezen felül igyekszem nem "zavarni" az autós társaimat. Amúgy nem is szeretnék veled találkozni a közúton, még a végén a te vagánykodásod miatt húznám én a rövidebbet.... További balesetmentes, NYUGODT közlekedést neked! :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!