Ti mikor teszitek le az autót? Milyen benzin árnál mondjátok azt, hogy leteszitek a kocsit? Hogy próbáltok meg spórolni a tankolással?
Már egy éve leraktam, és el is adtam, mert a benzinár az egy dolog, de itt fent Bp-n nincs év, hogy ne költenék 30-40 ezret drága hazafias rendőreinkre valamilyen bírság címén.. Plusz az alkatrész, a bóvli olajak, az állandó karbantartás meg bütykölgetés egy párás havas fagyos téli időszak után, mivel ugye nem futja fűtött garázsra csak a szabad égre stb stb stb.
Mintíg volt valami fszság amivel lehúztak, pedig egy 16 éves kocsim volt, és nem gyorshajtottam vagy vagánykodtam, de mindíg kellett valahova valamit fizetni.
Most asszonnyal, használjuk anyós kocsiját, ha kell valahova, amúgy meg lógok a bkv-n és szrok bele a butiított üzemanyagokba a kátyús agyonbszott lámpázott budapesti utakba, a sok idegbeteg fszba, a lehúzós szerelőkbe, rendőrökbe és még sorolhatnám.
Már most letettem. Vidékre is vonattal utaztunk, mert sokkal olcsóbb, és ki a fene fog ilyen időben (hol hóvihar hol napsütés) százkilométereket vezetni.
Nagyon ritkán használom már a kocsit, szerencsére nem kell a munkába járáshoz minden nap.
Nem teszem el, és nem is spórolok, most akarok átülni egy nagyobb, erősebb autóba. Ahogy drágul a benzin, legalább kitisztulnak a dugók.
Mielőtt nekem esik vki, én nem kívánok senkinek se a drágulást, nem nevetem ki az embert, akinek már nincs pénze tankolni, és nem is kárörvendek felette. De egyelőre nincs okom panaszra, van egy jó állásom és keresek annyit, hogy fizessem a jelentkező költségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!