Ti mikor teszitek le az autót? Milyen benzin árnál mondjátok azt, hogy leteszitek a kocsit? Hogy próbáltok meg spórolni a tankolással?
Nekem a munkámhoz kell az autó. Asztalos vagyok nem vihetem a BKVn a szekrényeket polcokat. Ha lerakom a kocsit akkor az aszt jelenti vége van az állásomnak.
Nagyon megnehezíti a munkám a magas benzinár. Mivel a szállítás megdrágítja az árút így kevesebben rendelnek. Nagyon szomorú vagyok emiatt:( Ezt tanultam ezt szeretem ehhez értek ha tönkremegyek mit fogok csinálni?
Hiába dolgozok nem hogy fejlődnék hanem még egyre rosszabb a helyzet egyre kevesebb a pénzem emiatt.
Á,, de látok egy új szépnek nem mondható szakmát!! Az ilyen nagypofályú büdösbunkókat akiknek van benzin a kocsijába majd betámadjuk mint a MadMax ban..
Életek egy tank benzinért!
Az a vicc hogy ez lehet nemsoká nem is vicc lesz hanem a valóság.
Amúgy én úgy spórolok hogy egy útba tervezem meg amit csak lehet. meg nem taposom a gázpedált. Máshogy nem tudok spórolni. És azt mondják az okosok hogy a magyar ember nem mobilis! ilyen benzinárak mellet?! tavaly is egész évben pirosból pirosba volt az üzemanyag mutatóm idén nem tudom mi lesz. :(
A fizetések nagyon alacsonyak nem a benzin ára a magas.
400e Ft fizuból nem rázna meg annyira ez a benzinár.
Nézz utána, többször is megírták már a különféle autós és nem autós on- és offline újságok is, hogy a mindenkori átlagfizetésből most több liter benzint tudsz venni, mint anno 20 vagy 30 éve, nem is tudom már.
...
Szóval "aszt" gondolod? Az eszedbe sem jut, hogy aki a kúton melletted rinyálás nélkül teletankolja a kocsiját, lehet, hogy valamit jobban csinál nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!