Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó legyen az első?

Milyen autó legyen az első?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a 15:02-es vok!Az én opelem nem rohad,mivel van benne hátul is doblemez a keréknél,nagyon is jó állapotban van!

Nincs sok baj vele,nem értem miért kellett leszavazni!

Igenis jók a régebbi opelek is!

Merem ajánlani,tényleg könnyű vezetni,és nem drága az alkatrész bele!

Gyakorló autónak első osztályú!

2009. máj. 26. 21:38
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
hehe opel rohad nagyonis:D még jóhogy van doblemezed:P gondolom a doblemez ebtétre gondoltál, de ne aggódj, attól megáll a víz az élekben:S
2009. máj. 26. 22:10
 13/19 A kérdező kommentje:
18 éves srác vagyok és pénzem még nincs sőt jogsim se de szeretek előre gondolkodni.köszi a válaszokat.
2009. máj. 27. 08:14
 14/19 anonim ***** válasza:
kössz,aki lepontozott ,de akkor is rohadnak az opelek.ismimé 11 éves és nagyon is rohad :S meg az ajtón a díszcsík is mindig leválik az opeleknél elsősorban. de ti tudjátok
2009. máj. 27. 19:46
 15/19 anonim ***** válasza:
ladát ladát ladát! MEgtanulsz vezetni, nem fogsz kinyírni egy családot később ha esik egy csepp hó vagy kijönnek eléd, és még egy gyertyát is kitudsz cserélni
2009. máj. 27. 21:34
 16/19 csiber válasza:
Gondolom az elsö opeles arra értedte hogy gyárilag, nem utólag "módositva".
2009. jún. 2. 12:30
 17/19 anonim válasza:
Nekem kispolszki volt az első 2 évig tapostam, de megtanultam vezetni, nem baj ha meghúzod, nem baj ha kinyomod a szemét, elférsz vele mindenhol nincs az hogy nem érzed azt nekimész mindennek, nekem jó volt. :D
2009. dec. 16. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
aki azt írta rohad az opel, hát igen korrózió az van, de kellő odafigyeléssel megelőzhető- tavaszi nagymosás (az ívek alapos tisztítása, a doblemezek alatt is, korrodált darabkák letisztítása, rozsdamaró, alapozás/ alvázvédő)
2010. máj. 12. 20:38
 19/19 anonim válasza:
www.hasznaltauto.hu
2010. júl. 10. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!