Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó legyen az első?

Milyen autó legyen az első?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 11:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Ez erősen függ attól hogy te mire szeretnéd használni:)

De valami olyan amit nem baj ha meghúzol, megpatkázol. :)

És ha szabad kérdeznem, mennyi idős urat vagy hölgyet tisztelhetünk személyedben?

2009. máj. 26. 11:58
 2/19 anonim ***** válasza:
20%
Urat? Heh, sacc per kábé 17-18 éves friss jogsis suhancról van szó.
2009. máj. 26. 12:09
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
nincs azzal baj ,ha fiatal...te is voltál az kedevs 2.kommentezö. ö legalább kivácsi más véleményére is,ami a mai fiatalságnál nem jellemzö.
2009. máj. 26. 12:32
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez nagyban függ attól, hogy mennyi pénzed van rá. Elsőre mindenképp használt autót javasolnék, az emberek többsége amúgy is azt mondja, hogy használt, de nem agyon használt autót könnyebb vezetni, meg azért gondolom szencségelnél rendesen, ha a zsír új autód behorpadna esetleg. De fontos arra is figyelni, hogy biztonságos legyen, ne valami "papír autó", hiszen egy kezdő nem tudja úgy elkerülni a baleseteket, mint egy rutinos vezető, így fontos, hogy az autód védjen is téged.

Konkrét márkát nem tudok neked írni, hiszen nem tudom, mire van pénzed, de ezeket a szempontokat vedd figyelembe szerintem.

2009. máj. 26. 13:18
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Leírhattad volna hogy mire szeretnéd használni. Ha dolgozni mész vele és nagyobb dolgokat szállítasz akkor kombi. Ha csak egyszerűen közlekedésre akkor kisautó. 10-12 évesnél idősebbet nem érdemes venni mert azok között kevés a megkímélt állapotú, sokszor előfordul hogy megtörték valamikor és csak később veszi észre az új tulaj hogy az egyik elem nem úgy passzol mint az eredeti.
2009. máj. 26. 13:35
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
Valami bazi kéziváltosat majd ha öreg lessz akkor jöhet a kicsi automatás.
2009. máj. 26. 13:35
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
ezerkecske vagy ezeröcsi, aki azt tud vezetni, az mindent
2009. máj. 26. 14:19
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
Én az opelre szavazok,kezdőknek megbízható és erős már a régebbi kiadása,nekem 16 éves az opel astrám és párszor már koccantam vele,de semmi komoly baja nem lett!
2009. máj. 26. 15:02
 9/19 anonim ***** válasza:
87%
opelt ne vegyél, 10 év után rohadnak..ez tapasztalat. :( esetleg azt leírhattad volna hogy mennyi idős vagy, mennyi pénzed van autóra, és milyen gyakran használnád..így senki sem fog tudni segíteni.
2009. máj. 26. 15:26
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is az opelra szavazok: ok rohad, de könnyű vezetni őket általában nem romlanak el olyan könnyen, javításuk egyszerű és nem rém drága az alkatrész hozzájuk (F Astrám van és igen 14 éves is elmúlt már a vas.)

Alapfogásokat a szerelésnél meg el lehet/ el kell sajátítani, pl egy gyertya, légszűrő/olaj/szűrő csere az megtanulható, a többit meg majd egy tapasztaltabb szaki csinálja meg.

2009. máj. 26. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!