Ladám túl sok benzint kap, nagy a fogyasztása is és a gyertyát is sűrjen beköpi. Hol kell állitani h ne kapjon annyi benzint?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:46
2/7 anonim válasza:
Miután meggyőződtél róla, hogy sehol sem kap falsot (mert épp azért szoktak neki éktelen sok benzint adni), megkeresed valahol a rá vonatkozó beállítási adatokat és fúvókaméreteket (mondjuk a zsiguli.hu jó is lesz), aztán szépen végignézed, hogy a fúvókák megfelelő méretűek-e (sokan tudnak még a gyárinál is jobb beállítást, csak aztán nem hajlandó működni a motor), jó-e a benzinszint (a közhiedelemmel ellentétben nem "szemre" kell állítani) és lehet kicsit játszani az alapjárati állítócsavarokkal (nem, a fojtószelep végállásának határolója nem alapjárati állítócsavar, hiába terjesztik azt róla sokan).
3/7 anonim válasza:
mind a négy gyertyád dzsuvás? motor olaj fogyasztás ,hogy áll?
5/7 A kérdező kommentje:
tul sok olaj van benne, nem tudom h miert tett annyit bele az előző gazdája.
2012. jan. 10. 07:05
6/7 anonim válasza:
Mert lehet, hogy ő is ebben a tévhitben élt. Vagy lehet, hogy nincs benne sok olaj, csak sokat használta hidegen és az üzemanyag keveredett az olajjal. Erre mondjuk jó esély van akkor, ha egyébként is rengeteget fogyaszt. Menni kell vele egy kicsit, hogy felmelegedjen, utána üzemi hőfokon, jól meghajtva vagy 10-20 km-t. Ennyinek elégnek kell lennie ahhoz, hogy az olajba került benzin kipárologjon. Ha utána is magas az olajszint, akkor tényleg olajból van sok.
7/7 A kérdező kommentje:
Lecseréltem az olajat. Több mint 6 liter volt benne, de tapintásra is nagyon rosz minőségű volt. ( Azt mondják hogy 3.7 liter kell benne legyen) Most jól megy a motor, és az olajszint sem változott. Szerintem az előző gazdája nem értett hozzá és tul sokat tett bele.
2012. jan. 10. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!