Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 literes benzines Opel...

2 literes benzines Opel Vectra B fogyasztása kb. mennyi?

Figyelt kérdés
8-10 liter?
2011. dec. 9. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kb igen viszont ha padlózod akkor bezabálja a 12 lityit is. Vectrából én egy jó kis dízelest vennék. (6-6,5 liter elég neki átlagban)
2011. dec. 9. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:

A fogyasztás elsősorban láb-,sebesség és körülmény függő.

Óvatoskodva akár 7.5 is lehet,padlógázon beverheti a húszat is.

2011. dec. 9. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha normálisan közlekedsz vele, 8 elég lesz neki ;) Volt szerencsém ehhez a motorhoz.
2011. dec. 9. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:

nekünk ami volt 2.0 benzines 8-9 literes átlaggal mentünk, de amikor padlógáz meg kapartatások mer gumifüst akkor 15 felett/körül volt.

az meg h dízelesnek elég a 6-6.5 L az baromság, 7litertől felfele van az is.

2011. dec. 9. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:

"az meg h dízelesnek elég a 6-6.5 L az baromság, 7litertől felfele van az is"

Nem sok dízel autót vezettél még szerintem...

2011. dec. 9. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:

hali, nekem ehhez a típushoz és ehhez a motorhoz is van szerencsém.

A 8-10 liter tipp teljesen jó, így oszlik meg:

városban: nyáron 8, télen 10

lakott területen kívül: 7-8

odalépsz neki egyszer egyszer nem nagyon viseli meg, max 12-ig megy fel

ha soknak tartod és esetleg 1.8 , 1.6os motorral szeretnéd akkor nem ajánlom, ha valamennyivel kevesebbet is fogyaszt az nem jelentős, és cserébe nem megy

dízelek is megesznek olyan 7-8 körül, mert nehéz a kaszni (1300kg körül van), és ilyen dízelárak mellett kb ugyanúgy jössz ki. Bár nekem nem volt hozzá szerencsém, azt beszélik a rossz szájak a dízel motorok nem olyan jók.

2011. dec. 9. 14:51
 7/11 A kérdező kommentje:
és az autó, úgy összességében mennyire megbízható?
2011. dec. 9. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez leginkább állapot függő.

Ha nem hervad a kasztni és nincs széthajtva a motor (kompressziómérés,nem km. óra állás szerint) akkor kimondottan megbízható,kényelmes,jó autó.

2011. dec. 9. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:

A B Vectra kellemes autó, különösebb hibák nélkül, viszont használva sok apró gondja lesz majd.

2.0 benzin 8-10l/100, átlagos használattal, nyomogatva 12 körül, rúgatva 14-15.

Dízelből csak az Isuzu-motort javallom, az Opel saját dízele egy kalap xar.

Az 1.7-es Isuzu-mocival átlagban valóban jön a 6-7 liter, ami nyomva is csak kevéssel növekszik.

2011. dec. 9. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:
az autó maga számomra nagyon pozitív,teljesen elégedett vagyok vele pedig első szériás de hazudnék ha azt mondanám, hogy hibátlan. Jellemző a kontakthiba( ablakemelő, gyári rádió), illetve a váltója sok használat után nagyon elkezd lötyögni, de azt maximum 1 hét megszokni hogy tudj vele probléma nélkül váltani, amúgy fokozatkiosztása jó, miután megtanultunk vele váltani egész kellemes összeségében:D ( de persze nem egy honda:D), vásárláskor figyelnék még arra hogy nem rohad-e mert hajlamos, főként a kerékíveknél(kapható javítóív kb 0 forintért), az ajtók sarka, és az alját is átnézném. Motor az ecotec opel motor, amiről mindenki rosszat mondd, de szerintem magáért beszél hogy az enyémben 16 év után több mint 340 ezer kilométer van, és még sosem volt bütykölve. (igaz olajat kicsit szereti). Az autó maga nagyon kényelmes, tágas, és megbízható. Én teljesen elégedett vagyok vele:)
2011. dec. 9. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!