2 literes benzines Opel Vectra B fogyasztása kb. mennyi?
A fogyasztás elsősorban láb-,sebesség és körülmény függő.
Óvatoskodva akár 7.5 is lehet,padlógázon beverheti a húszat is.
nekünk ami volt 2.0 benzines 8-9 literes átlaggal mentünk, de amikor padlógáz meg kapartatások mer gumifüst akkor 15 felett/körül volt.
az meg h dízelesnek elég a 6-6.5 L az baromság, 7litertől felfele van az is.
"az meg h dízelesnek elég a 6-6.5 L az baromság, 7litertől felfele van az is"
Nem sok dízel autót vezettél még szerintem...
hali, nekem ehhez a típushoz és ehhez a motorhoz is van szerencsém.
A 8-10 liter tipp teljesen jó, így oszlik meg:
városban: nyáron 8, télen 10
lakott területen kívül: 7-8
odalépsz neki egyszer egyszer nem nagyon viseli meg, max 12-ig megy fel
ha soknak tartod és esetleg 1.8 , 1.6os motorral szeretnéd akkor nem ajánlom, ha valamennyivel kevesebbet is fogyaszt az nem jelentős, és cserébe nem megy
dízelek is megesznek olyan 7-8 körül, mert nehéz a kaszni (1300kg körül van), és ilyen dízelárak mellett kb ugyanúgy jössz ki. Bár nekem nem volt hozzá szerencsém, azt beszélik a rossz szájak a dízel motorok nem olyan jók.
Ez leginkább állapot függő.
Ha nem hervad a kasztni és nincs széthajtva a motor (kompressziómérés,nem km. óra állás szerint) akkor kimondottan megbízható,kényelmes,jó autó.
A B Vectra kellemes autó, különösebb hibák nélkül, viszont használva sok apró gondja lesz majd.
2.0 benzin 8-10l/100, átlagos használattal, nyomogatva 12 körül, rúgatva 14-15.
Dízelből csak az Isuzu-motort javallom, az Opel saját dízele egy kalap xar.
Az 1.7-es Isuzu-mocival átlagban valóban jön a 6-7 liter, ami nyomva is csak kevéssel növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!