Mennyibe kerülne egy komplett motor csere? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne, ha a 93-s B3-as Passatom (1.9TD) motorját ki szeretném cserélni egy erősebb, újabb dízel motorra? Gondolom ezzel együtt váltócsere is szükséges. Milyen motort ajánlanátok? (max 2.0-ás és olyan 110-130LE közötti) Mennyibe kerülne maga a motor és a váltó? És mennyi lenne a beszerelés? Minden SEGÍTSÉGNEK örülök. Köszönöm előre!2012. jan. 3. 14:22
11/16 A kérdező kommentje:
Ez szívó dízel, úgy hogy minden ilyen dolog felejtős. :(
2012. jan. 4. 11:10
12/16 anonim válasza:
300e Km egy ilyen Passatnál újnak számít, ha normálisan használtátok! Véletlenül se cseréld le a motort!
13/16 A kérdező kommentje:
Tudom, tisztában vagyok vele. :) Csak jó lenne, ha egy kicsit jobban is menne. :P
Amúgy tényleg nagyon jó kis motor ez. Ha nagyon oda figyelek a fogyasztásra, akkor elmegyek vele 5 literrel. (vegyes használatnál)
2012. jan. 4. 12:25
14/16 anonim válasza:
"Mennyibe kerülne, ha a 93-s B3-as Passatom (1.9TD)"
ha szívó akkor miért írtál tádét?
15/16 A kérdező kommentje:
Mármint TD de nem elektromos befecskendezéses. (Azt hittem, hogy akkor szívó, de mint már írtam, nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz)
2012. jan. 4. 12:46
16/16 anonim válasza:
TD, akkor gondolom turbós, szóval azzal lehetne szerintem valamit kezdeni, persze fogyasztás növekedni fog, de gondolom ha plusz lóerőt akarsz, akkor ezzel tisztában vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!