Renault clio motor csere?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy vennék egy motorhibás 1990-94 körüli renault clio-t. Vagy 1,4 benzinest motorhibával vagy egy 19 D-t motorhibával. Ebbe belelehet tenni egy 14 benzinest vagy egy 15 dci motort(2000-2004) ??? Válaszokat is előre köszönöm!2011. júl. 10. 02:27
1/2 anonim válasza:
Pontosan nem tudom,de ha lehet is akkor is drágább lesz a motor átiratása jóval szerintem.
Én annyit tudok neked mondani ,hogy nekem 2003-as clioba volt komplett motorcsere 150.000Ft-ért alkatrészáron.Egy olyan motort raktak bele ami 35 ezret futott.
Azota rendesen müködik.
Hogy belehet e tenni azt nemtudom,de egy szakember megmondja,én arra tipplenék,hogy igen!:)
2/2 anonim válasza:
Gagyi sz*r az összes renault, felejtsd el!
Vidd el egy bontóba, és vegyél egy rendes AUTÓT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!