Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne egy komplett...

Mennyibe kerülne egy komplett motor csere? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne, ha a 93-s B3-as Passatom (1.9TD) motorját ki szeretném cserélni egy erősebb, újabb dízel motorra? Gondolom ezzel együtt váltócsere is szükséges. Milyen motort ajánlanátok? (max 2.0-ás és olyan 110-130LE közötti) Mennyibe kerülne maga a motor és a váltó? És mennyi lenne a beszerelés? Minden SEGÍTSÉGNEK örülök. Köszönöm előre!
2012. jan. 3. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha így kezded, akkor ne kezdj hozzá! Ehhez némi műszaki ismeret is szükséges lenne. Amúgy meg nézelődj az interneten, nézd meg, hogy mennyiért árulják az ilyeneket, adj hozzá 50e Ft munkadíjat, és a kész a motorcseréd. Papírozással meg nem kell foglalkozni.
2012. jan. 3. 14:31
 2/16 anonim ***** válasza:
tegyél bele ujab 1.9 TDI-s motort már a 110 loerőset és akor szerintem a papirokkal se kell szarakodnod...
2012. jan. 3. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
kb többe mint amennyit az autó ér
2012. jan. 3. 15:00
 4/16 A kérdező kommentje:

Áhh eszemben sem lenne magamtól hozzá kezdeni. Egyáltalán nem értek hozzá.

Igazából a kocsi újkora óta nálunk van. Hibátlan állapotban van. Végig garázsban állt, vigyáztunk rá. Kényelmes. Tehát minden teljesen jó vele, csak az a 75le nem túl sok. Ezért gondoltam arra, hogy jöhetne egy motorcsere és egy újabb 18-19 évig elvagyok vele. :P

2012. jan. 3. 15:06
 5/16 anonim ***** válasza:
@2 hogyne kéne szarakodnia a papírokkal? Persze ha szarik rá az más, de mivel az újabb blokk nem típusazonos, így hivatalosan nem papírozható le a dolog, vagy csak nagyon súlyos pénzekért.
2012. jan. 3. 18:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Komolyan új kora óta nálatok van? Mennyi km-t futott? Én azt mondom, hogy ha nincs baja a motornak, akkor ne bántsd.
2012. jan. 3. 19:35
 7/16 A kérdező kommentje:
Végül is 1 évesen vettünk. Németországban a vw gyárban volt lóti-futi kocsi előtte. Valamivel több, mint 300e km van benne. Egy jó ideje már csak 2. autóként van használva.
2012. jan. 3. 19:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Akkora macera és költség lenne,hogy én biutos nem bajlódnék vele.A műszaki vizsgán nem engednék át az autót,ha nincs átírva a motor a forgalmiban.Inkább valahogy tuningolnám a motort plussz lóerőért.
2012. jan. 4. 08:59
 9/16 A kérdező kommentje:

Értem, köszi szépen.

És egy ilyen motorból mit lehet kihozni? És hogyan?

2012. jan. 4. 09:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Chiptuning.
2012. jan. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!