Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen autót...

Szerintetek milyen autót érdemes venni 500 ezer ft-ig?

Figyelt kérdés
Sokan a Swiftet javasolják, én kicsit félek az anyag vastagságtól. Néztem pl Xara van ilyen árban, az már egy számmal nagyobb kocsi, több anyagból... várom a véleményeket:)
2012. jan. 1. 17:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Én sem vennék olyan autót amibe nincs klíma.Persze az első autómban nem volt nekem se mivel akkoriban még nem tellett olyan jó autóra csak egy astra f-re.De igen a klíma , elektromos ablak tök alap igény egy autóhoz.20 éve lehet luxus volt meg a gönc keleti autókon nincs, és azok tulajdonosai szerint "flanc" pedig manapság teljesen alap.
2012. jan. 1. 19:08
 22/40 A kérdező kommentje:

Igen, a klíma szerintem is alap. Nincs is annál szörnyűbb mikor valamilyen öltönyös alkalomra mész nyáron, és a hátad közepén folyik a víz :S

Nem célom hogy egy új autót vegyek, nyilván nem fél millió ft-ból lehet megtenni, egy megbízható hálás kis gép kell, ami nem egy 30 éves bontó szökevény.

2012. jan. 1. 19:26
 23/40 anonim ***** válasza:
Renault 5, igaz 20 évesek, 250e-ből már jót veszel, marad is pénzed és nem rossz verda, alkatrészt is lehet találni ha kellene, nagyon kényelmes, az uj fábiához, a és még csomó kocsihoz képest a legkényelmesebb
2012. jan. 1. 19:32
 24/40 anonim ***** válasza:
Csak épp klíma nincs benne :)
2012. jan. 1. 19:36
 25/40 A kérdező kommentje:

Néztem Astra F-et is, azért az durva hogy év ezred forduló környéki vasból 5-6 kiló....

Azt nem tudom, hogy ezeknél hány éveset lehet venni max?

Após 22 éves Audi 80-assal jár, szereti meg elvan vele, de csak öreg már az a kocsi, elérnek az alkatrészei:(

Az a célom hogy a kopó alkatrészeken kívül ne kelljen vele bajlódni.

2012. jan. 1. 19:41
 26/40 anonim ***** válasza:

Bravo 1.6 GT 1.9 JTD, Alfa 146 1.9 JTD, Rover(Honda) 214/414SI

A lényeg, hogy japán vagy olasz legyen. Németet, franciát nem szabad.

2012. jan. 1. 20:48
 27/40 anonim ***** válasza:

Előzővel egyet értek, bár sokan fujjogni fognak, hogy olaszt, meg japán :)

Rover 214SLI-vel van tapasztalatom, mert olyan van a családban. Motorikusan nagyon jó, kényelmes, tágas, futómű tökéletes, de az elektronika pocsék, úgyhogy azt ne! Sok az elektronikai baj vele, és a szerelők meg a fejüket fogják :)

Eddig volt motorvezérrlőcsere, központi zár stb. úgy tűnik, hogy most jó :)

2012. jan. 1. 20:55
 28/40 A kérdező kommentje:
Olasz és francia úgy tűnik kizárva. Jó lenne még a Skoda Felicia is, de azokban meg nincs légzsák, és klíma is elvétve... Tehát, Astra F milyen lenne?
2012. jan. 1. 21:03
 29/40 anonim ***** válasza:
F astra hulladék. Ha olasz nem kell akkor valami jó kis Toyotát nézzél.
2012. jan. 1. 21:10
 30/40 A kérdező kommentje:
Miért hulladék az F Astra? Vezetted, használtad?
2012. jan. 1. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!