Szerintetek milyen autót érdemes venni 500 ezer ft-ig?
Figyelt kérdés
Sokan a Swiftet javasolják, én kicsit félek az anyag vastagságtól. Néztem pl Xara van ilyen árban, az már egy számmal nagyobb kocsi, több anyagból... várom a véleményeket:)2012. jan. 1. 17:00
2/40 anonim válasza:
Honda Civic, Mazda 323, Golf III, Mitsubishi Colt(igénytelen igásló!) kb ennyi jutott eszembe!
3/40 A kérdező kommentje:
Fontos lenne hogy ne 20 éves vasak legyenek, azért, mert a fenntartási költség is fontos. Az Astra F-ről azt olvastam hogy eléggé rozsdásodik. Klíma és két légzsák a követelmény, nem nagyon vannak ilyenek...
2012. jan. 1. 17:32
5/40 anonim válasza:
Swiftet azt semmiképpen , hulladék az összes.Ültél már swiftben?Ha igen akkor nem akarnál olyat venni , fapados az egész, kemény ülések , kopogós rossz műanyagok , gagyi műszerfal.A kocsi motorhangja olyan mintha max teljesítményre állítanál egy porszívót.
Szerintem , Astra , Golf , Civic.Vagy egy Renault megane.
6/40 anonim válasza:
Igazából én tapasztalatot tudok mondani swift-el kapcsolatban: édesanyám suzukija 10 éves, eddig mindig egész télen utcán parkolt, ehhez képest a mai napig minden reggel pöcre indul. Komolyabb meghibásodása se volt még, ha az elmúlt néhány évben talán 2-3-szor kellett szerelőhöz vinni, de mindig kiderült, hogy valami filléres dologról van! Pedig aztán még azt se lehet mondani, hogy különösebben vigyáznánk rá: ketten tanultunk rajta vezetni és elsősorban városi forgalomban használjuk. Szóval összességében ennél megbízhatóbb autót ilyen áron nem kapsz. Az viszont tény, hogy nem egy életbiztosítás karambolózni vele!
7/40 anonim válasza:
Swift megbízható. A milyénkben van 220000 km, és soha nem kellett motorikusan foglalkozni vele. Nem mondom, hogy kényelmes meg biztonságos, de az árfekvése miatt nem vészes. Bár én is F Astrát vennék, ha csak ennyi pénzből kéne.
8/40 anonim válasza:
Alfa Romeo 145
Fiat Brava / Bravo
9/40 A kérdező kommentje:
Ültem Swiftben, de nem most. A 4 ajtós Sedanok elég jól néznek ki szerintem, plüss belsővel, klímával meg mindennel, ahhoz képest hogy mennyi pénzből vehetőek meg. A Fiat Bravo nem rossz, de az Alfához hasonlóan nagyon ki kell fogni a megbízhatóakat, sajnos jó részük egy pudva fos:S
2012. jan. 1. 17:58
10/40 anonim válasza:
A 4. hozzászólásban linkelt Swiftnek szerintem van alternatívája, ha már swift:
És ennyiért már a fent említett Fiat Bravat is kapsz, nagyobb, kényelmesebb, jobban is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!