Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen autót...

Szerintetek milyen autót érdemes venni 500 ezer ft-ig?

Figyelt kérdés
Sokan a Swiftet javasolják, én kicsit félek az anyag vastagságtól. Néztem pl Xara van ilyen árban, az már egy számmal nagyobb kocsi, több anyagból... várom a véleményeket:)
2012. jan. 1. 17:00
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Astra f
2012. jan. 1. 17:23
 2/40 anonim válasza:
Honda Civic, Mazda 323, Golf III, Mitsubishi Colt(igénytelen igásló!) kb ennyi jutott eszembe!
2012. jan. 1. 17:30
 3/40 A kérdező kommentje:
Fontos lenne hogy ne 20 éves vasak legyenek, azért, mert a fenntartási költség is fontos. Az Astra F-ről azt olvastam hogy eléggé rozsdásodik. Klíma és két légzsák a követelmény, nem nagyon vannak ilyenek...
2012. jan. 1. 17:32
 4/40 A kérdező kommentje:

[link]

Ennek ennyi pénzért van alternatívája?

2012. jan. 1. 17:32
 5/40 anonim ***** válasza:

Swiftet azt semmiképpen , hulladék az összes.Ültél már swiftben?Ha igen akkor nem akarnál olyat venni , fapados az egész, kemény ülések , kopogós rossz műanyagok , gagyi műszerfal.A kocsi motorhangja olyan mintha max teljesítményre állítanál egy porszívót.

Szerintem , Astra , Golf , Civic.Vagy egy Renault megane.

2012. jan. 1. 17:36
 6/40 anonim ***** válasza:
Igazából én tapasztalatot tudok mondani swift-el kapcsolatban: édesanyám suzukija 10 éves, eddig mindig egész télen utcán parkolt, ehhez képest a mai napig minden reggel pöcre indul. Komolyabb meghibásodása se volt még, ha az elmúlt néhány évben talán 2-3-szor kellett szerelőhöz vinni, de mindig kiderült, hogy valami filléres dologról van! Pedig aztán még azt se lehet mondani, hogy különösebben vigyáznánk rá: ketten tanultunk rajta vezetni és elsősorban városi forgalomban használjuk. Szóval összességében ennél megbízhatóbb autót ilyen áron nem kapsz. Az viszont tény, hogy nem egy életbiztosítás karambolózni vele!
2012. jan. 1. 17:37
 7/40 anonim ***** válasza:
Swift megbízható. A milyénkben van 220000 km, és soha nem kellett motorikusan foglalkozni vele. Nem mondom, hogy kényelmes meg biztonságos, de az árfekvése miatt nem vészes. Bár én is F Astrát vennék, ha csak ennyi pénzből kéne.
2012. jan. 1. 17:40
 8/40 anonim ***** válasza:

Alfa Romeo 145

Fiat Brava / Bravo

2012. jan. 1. 17:52
 9/40 A kérdező kommentje:
Ültem Swiftben, de nem most. A 4 ajtós Sedanok elég jól néznek ki szerintem, plüss belsővel, klímával meg mindennel, ahhoz képest hogy mennyi pénzből vehetőek meg. A Fiat Bravo nem rossz, de az Alfához hasonlóan nagyon ki kell fogni a megbízhatóakat, sajnos jó részük egy pudva fos:S
2012. jan. 1. 17:58
 10/40 anonim ***** válasza:

A 4. hozzászólásban linkelt Swiftnek szerintem van alternatívája, ha már swift:

[link]

És ennyiért már a fent említett Fiat Bravat is kapsz, nagyobb, kényelmesebb, jobban is megy.

2012. jan. 1. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!