Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen autót...

Szerintetek milyen autót érdemes venni 500 ezer ft-ig?

Figyelt kérdés
Sokan a Swiftet javasolják, én kicsit félek az anyag vastagságtól. Néztem pl Xara van ilyen árban, az már egy számmal nagyobb kocsi, több anyagból... várom a véleményeket:)
2012. jan. 1. 17:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Nekem is öreg Swiftem van...erre tellett anno. Igényeim volnának,pénzem most se sokkal több. Így idén ősszel ha sikerül, egy 2000 körüli Yarisom lesz.

-Azon nem gondolkodtál? Igaz kicsit több,mint 500,vagy öregebb van annyiért.

2012. jan. 1. 21:30
 32/40 anonim ***** válasza:
Utolsó.A Toyoták jó autók de a yaris nagyon kicsi.Inkább egy corolla.
2012. jan. 1. 21:32
 33/40 anonim ***** válasza:
A Swift lehet, hogy fapados, de ki sem lehet nyírni. Igénytelen és olcsó hozzá az alkatrész is. A Mazdához meg egy vagyon. Ha meg csattansz, akkor mindegy melyikkel, mert ebben az árfekvésben nem kapsz biztonságos autót. Ráadásul nem is azért veszed szerintem, hogy lezúzd.
2012. jan. 1. 22:02
 34/40 A kérdező kommentje:

A Swift ütőkártyája az ára, tartóssága. Ellene viszont a törékeny kasztni szól mindenképpen. Ezért nézelődöm más irányba. Az Astra ellen nem tudom mi szól pl.

A toyoták pl nagyon drágák....

2012. jan. 2. 08:30
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Te idióta kérdező, ha ennyire okos vagy (valószínüleg értesz hozzá), és a kapott 24 összes válaszra oktatsz, hogy ez azért, ez ezért, ez kilőve stb.. akkor döntsd el TE magad!
2012. jan. 2. 11:54
 36/40 anonim ***** válasza:
Elnézést, 35 (+ez)
2012. jan. 2. 11:56
 37/40 gomzoli ***** válasza:
100%
Az astra 1,4-es benzinese nagyon megbízható, szinte ugyanolyan elnyűhetetlen, mint az 1,3-as suzuki. Csak azért mondom, mert nekem az volt az ezelőtti kocsim, még a 8 szelepes, 60 lovas motorral, nem volt egy erőművész, de a világ végéig elment volna... eleve 150 ezer volt benne (bevallva), amikor anno 9 éve vettem, én magam további 170 ezerrel öregbítettem, 320 ezer fölött volt benne, mikor eladtam, privátban, nem visszatekerve. Soha megbontva nem volt. És nem rozsdásodott egy fikarcnyit sem, pedig garázst belülről sose látott. 16 évesen adtam el, 240 ezerért (tekintettel a sok kilométerre).
2012. jan. 2. 12:59
 38/40 A kérdező kommentje:
Az Astra szimpatikus, köszönöm a válaszaitokat:)
2012. jan. 2. 21:24
 39/40 anonim ***** válasza:
10%

Vezettem, azt hittem nem 1.4-es hanem ezres autóban ülök. Az Opelek ráadásul köztudottan rohadnak, pláne egy 20 éves.

De neked jó lesz, vedd meg!!!

2012. jan. 2. 23:55
 40/40 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon rendes Tőled, hasonló jókat kívánok!

És BUÉK!

2012. jan. 3. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!