Vonatkoztassunk el típustól: egy 200 lóerős (és olyan 1,5 tonnás átlagos) autó alsóhangon is 10 liter 400 forintos benzint eszik meg 100 kilométer megtétele alatt. Ez azt jelenti hogy az autó vételárából tudnál kb. 15.000 km-t autózni ha csak az üzemanyagköltséget vesszük és nem kell költeni javításra, műszakira, gumira, alkatrészre (de kell). Ha dízeles autóban gondolkozunk akkor sem sokkal jobb a helyzet. Kedves kérdező, jól átgondoltad te ezt? Értem hogy fogyasztása mindegy, de ha csak nincs többszázezres havi fizetésed (remélem nem baj ha nem feltélezem ezt rólad - mivelhogy 600e-ért keresel autót) akkor ez így zsákutca.
Nem akadékoskodni akarok, csak útmutatást adni...
2011. dec. 30. 23:31
15/20 anonim válasza:
Lehet hogy a kérdező nem közúti forgalomba akarja használni hanem mittom én versenyeken,gyorsulásra ilyesmi.
2011. dec. 31. 09:31
16/20 anonim válasza:
"Utolsó 3 nagyon okos!Kis vicces csávók!Inkább ne írogassatok,biciklizgessetek tovább!" << Kistesó, jelenleg asszem te bringázol, mivel autót keresen. Az én kocsimba pedig több paripa került, mint 250, sorry :)
2011. dec. 31. 11:29
17/20 anonim válasza:
@11: 155-ösben soha nem volt gyárilag háromezres v6.
2011. dec. 31. 12:02
18/20 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság hogy imádom az erős autókat,volt is már de mivel tényleg nem sok a fizetésem ezért nem tudok napi használatban tartani egy ilyet a fogyasztás miatt.Egy kis dízellel járok és amolyan élvezkedős autónak gondoltam magamnak egy ilyet,de lehet hogy baromság!Nagyon köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 31. 13:03
19/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy már akkor is relatíve sokba kerülne, ha egy km-t nem mennél vele (kötelezők, stb). Plusz egy ilyen autónak a szervízköltsége is eléggé magas tud lenni. Szép és jó az elmélet amúgy, szal, hogy hétvégi autónak vennéd, és hétköznap meg a kis dízellel járkálnál, de valszeg az első évben ráköltenéd legalább a vételárat még egyszer (átírás, kötelezők, üzemanyag - még ha csak ritkán jársz is vele, kopó alkatrészek)...szal jól gondold meg :)
2011. dec. 31. 13:27
20/20 anonim válasza:
10-es vagyok
"De igen. Rákattintasz hogy bővített keresés és ott be tudsz állítani mindent, ahol ki van írva hogy "kW" átállítod "LE"-re és kész. " - HOL NINCS IGAZA?
"És a busz is 200-250 lóerő körül van xD" -HOL NINCS IGAZA?? Egy bérlet nincs 600ezer!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!