Suzuki Swift 1.3 körülbelül mennyit fogyaszt 100-on ha nagyjából jó a motorja?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 19:43
51/51 anonim válasza:
Nekem 94-es 1.3 8v-es motorom, így télen simán beveri a 9litert. Fűtéssel, ha kell hátsó szélvédő fűtéssel már érződik, hogy még a motor hangja is más. Szóval kis motort terheli bármely fogyasztó rendesen. Sok megállok, elindulok városban hidegben szerintem nem olyan dolog amit nem lehet kibírni. De viszont vegyesben 5 alatt simán hozható. Én el se hittem mikor láttam, már majdnem fekszik a mutató, direkt nem tankoltam és még 50km-ert elmentem vele. Igaz fordítva jobban örülnék neki, mert ezek városi kis szaladgálósak, nem ingázós autók. Nekem ez másodiknak van fenntartva, mert semmi nem költöttem rá már 1 éve, csak tankolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!