Mennyit fogyaszt egy 1.3-as Suzuki Swift,2OO2-2OO3-as évjáratú autó,1OO km-en?
Ennyire pontosan nem tudom,de 160-nál tuti beszopna egy nyolcast...
Városban 6,5
Hát ez átlagosan 7-et eszik.
2002.02-es és 1,3-as
A Suzuki Swift MK2 és MK3 egy száguldó koporsó. Olyan halálosak mint Daewoo Tico. Hogy ne Suzuki szapulás legyen. Városban sem biztonságos. De azt meg kellene tiltani hogy olyan úton közlekedjenek ahol 90km/h vagy nagyobb a megengedett sebesség. És csakis a utasaik és vezetőik miatt.
Ezen nem segít hogy a Grand Vitara amúgy egy jó és biztonságos autó. Egyik ismerősöm pont egy Grand Vitara bucskázott le a hegyoldalon, akkor már utána néztem.
50-70 km/h nál lemértem persze nem voltak jelentősebb dombok, javarészt síkuton 60-70 el 5 ös fokozatban úgy 4,8 Liter jött ki, ismétlem síkúton szélcsendben 60-70 el 5 ösben.
90-100 nál olyan 5,8-6,2
130 al ugy 6,5-7 liter
140-160 hát az kicsit nagy sebesség ennek az aútúnak bírja de azért ha kimélném az autót akkor 140-150 nél jobban nem mennék vele egyhuzamban.
De 150 nél szerintem 7 felett fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!