Ha nem fizetem be a gyorshajtás büntetést, mit tudnak csinálni?
Figyelt kérdés
Nem az én nevemen van az autó, de akié az kiadja a nevemet,címemet.Az én nevemen semmi nincs, és diák vagyok, így keresettel sem rendelkezek.Mi történhet?2011. dec. 23. 13:09
1/10 anonim válasza:
aki nevén van a kocsi azt büntetik
2/10 anonim válasza:
Engem speciel közmunkára küldtek,napi 5000 Ft-jával ledolgozhattam a büntetést...
3/10 anonim válasza:
Viszont 18 év alatt behajthatják a szüleiden..
"adósságrendezés 3. fél bevonásával"...
4/10 A kérdező kommentje:
a kocsi tulaján nem hajthatják be, ha kiadja az adataimat. elmúltam 18.Remélem le lehet dolgozni, bár az első levélben nem volt szó ilyesmiről
2011. dec. 23. 13:23
6/10 anonim válasza:
objektív felelősség van, azt büntetik akié a kocsi, teljesen függetlenül attól, hogy ki vezette.
7/10 anonim válasza:
ha van valami hivatalos iratja (enetlevél hasonlk) azzal hogy tevezetted akkor büntetnek téged amugy nem...
8/10 anonim válasza:
Ha nem fizet akit megbírságoltak, akkor a rendőrhatóság átadja a tartozást a lakóhely szerinti önkormányzatnak, azok meg nemes egyszerűséggel kivonják a járművet forgalomból!
9/10 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy be hajtják adó formájában.
10/10 anonim válasza:
Én szeptemberben autóbérlés után kaptam egy 45 ezres büntetést mert gyorsan hajtottam budapestre bejövet. Nem fizettem ki, a levelet se vettem át. Kb 1-2 havonta küldtek egy levélértesítőt, aztán az ügyfélkapura érkezett üzenet, hogy kikérték az adataimat. Ekkor épp nem volt munkám (január). Márciusban sikerült munkát találnom. Pár nappal rá jött az üzenet az ügyfélkapura, illetve a cégem HR-jétől, hogy a következő havi fizetésemből levonnak 50.000 ft-ot bírság kifizetésére. 5000 Ft a kezelési költség. K**va anyjukat, de azért örülök hogy ezalatt a pár hónap alatt nem kamatozott többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!