Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Körülbelül mennyi idő míg...

Körülbelül mennyi idő míg kiküldik a gyorshajtás büntetést?

Figyelt kérdés

November hónap 6.-án hajnalban futottam bele egy traffipaxba nagy valószínűséggel,azóta nem érkezett még levél pedig már azóta eltelt 25 nap.

Barátaimnak mindig kiküldik 10-15 napon belül MINDIG.

Én reménykedek azért,a pénzt már félreraktam egy borítékba szóval letétbe helyeztem :)

De a remény hal meg utoljára

Csak mert valamiért az rémlik a fejembe,hogy hoztak egy rendeletet ,hogy 30 Napon belül ki kell küldeniük az értesítőt legalább,csak nem tudom igaz-e egyáltalán és ha igaz akkor is 30 nap vagy 30 munkanap mert nem mindegy :(

Válaszotokat előre is megköszöntem

2011. dec. 1. 22:11
 1/4 B Ádám válasza:
nekem a 3. hónapba küldték .... én ugy tudom hogy 3 hónap a határidejük
2011. dec. 1. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Az 100 %,hogy nem 3 hónap,eddig annyi volt de mintha kevesebbe limitálták volna:)

Neked mikor volt ez az eseted?

2011. dec. 1. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod, 90 napjuk van az eljárás megindítására, és 6 hónapon belül kell azt befejezniük!

Nerég változott.

A többi itt:

[link]

2011. dec. 2. 07:06
 4/4 A kérdező kommentje:
nem jött meg azóta sem a levél :) pedig azóta már egy év eltelt :) Szerencsésen megúsztam
2012. szept. 28. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!