Milyen autót vegyek ilyen árkategóriában?
Én azt mondom, ennyi pénzért először az eladót nézd meg, utána a kocsit.
Mindegy, hogy Francia, Német, Japán vagy Olasz. Ha megfelelően volt karbantartva és használva, sokáig szolgálhat. (Audiból és Merciből is láttam már 5 évnél fiatalabbat aminek gatya volt a motorja, futóműve, stb... gazdáját minősíti..)
Ha fiatalt és olcsót akarsz, jó választás a swift... az alkatrész is olcsó. Ha kicsit idősebbel is beéred, akkor a 90-es évek közepéről egy családi japánt válassz, mondjuk toyota corolla, mazda 626, nissan sunny stb. Ezek nagy eséllyel nem egy 18 éves, "benzinre is alig futja nemhogy szervízre" típusú berepülő pilóta alatt töltötték a szolgálati idejüket. Választék az van bőven, ne érdemes jól körülnézni.
Szerintem se vegyél franciát, vagy olaszt. Hogy nézne már ki, hogy ellenszegülsz az itthon oly népszerű buta csordaszellemnek. Hiszen minden sarkon van egy rendkívül hozzáértő szerelő, aki elmondja neked, hogy ezeket nem szabad megvenni. Na meg itt is van mindig valaki, akinek a testvérének az anyjának a barátnője megszívta már egy Pözsóval vagy Fiattal.
LOL
Szia!
Ebben az árkategóriában természetesen logikusabb kisebb autókban gondolkozni. Küldök párat,nézd át őket remélem tudok segíteni:)
-Ford Fiesta
-Peugeot 106
-Seat Ibiza
-Mitsubishi Colt
-Renault Clio
-Alfa Romeo 145
-Alfa Romeo 146
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!