Milyen autót vegyek ilyen árkategóriában?
Miért nem vesz dieselt? mert a gázolaj drágább, mint a benzin?
Amúgy én még a Nissan Almerát tudom ajánlani...
gyüjtögess még, mert ennyi pénzért vehetsz egy jó swiftet, a régebbi félét...
francia kocsit ne vegyél(nagyon sok márkára jellemző betegségük van), mert az elektronika, és a váz..ááá, nekünk peugeot206ban ami most lesz 5éves, 4évesen kellett az egész hátsó hidat cserélni mert ugye ezek a marhák tügörgőt raktak normnális erős csapágyak helyett, és amikor a szerelő megleste mé leng be a kocsi hátulja 60-70kmh-tól a következőt mondta: hmm eltünt az egséz tügörgő...
tényleg csak a helye volt ott:D az elektrmos ablakokkal, meg a sok felvilanó lámpával meg az őrületbe kergetnek
a fiat a renau a citroen ugyanilyenek, az alfa romeo is elektronikás
opelt ne vegyél, hiába a bmw és az audi szerintem a legjobb márka(meg ugye a japánok), de az opel az eszi az olajat, van vagy 3-4ismerősünk aki modnta ezt amikor kocsit vettünk(a 206ot, de azt is csak azé me 1,4HDi motoros), hogy abban foylik az olaj, barátoméknak most csinálták meg a motort h ne foljon, me minden tankolásnál kellett utántölteni a blokkba az olajat
it van egy pár eben az árkategoriában
[link] alkudni biztos lehet anyit...
[link] a peugeot előtt ienünk volt (csak ujabb széria volt: r.száma már IR*-***), ezt csak ajánlaniu tudom, nem volt semmi baj vele soha nekünk, nekünk is 1,5ös benzines volt, 7,5-8,5között evett, de ugy ment mint a rakéta:D és hatalmas hely is volt benne bár csak 4ajtós volt, széles stabil, na az télleg egy igazi autó
[link] ez se rosz bár szeirntem ez már ehez 9et
ha a lehetőségeidbe belefér, akor én azt ajánlom hogy vegyél dieselt, nem azé mert 30ft-al drágább és teletankolásnál majnem 1500at fizetsz rá a benzines árára, hnaem mert a deisellel tankolásonként majenm 1000km-t mész, amig a benzinessel csak 5-600at, hiába volt nekünk is fain a hyundai accentünk, a 206al már sok százezret sporoltunk, de lehet h milliot is, hiába alkatrész evőtt
amugy ha megnézed ezt az árkategoriát, mit gondoslz miért van 95%ban tele fiat-skoda-ford-suzuki- renau-opellal
600ezer körül már lehet venni dieselt(500é már renauban is), ami meg is tériti hosszutávon az árát
most csak mutatóba linkelem me megláttam ezt, teljesen ugyanilyenünk volt csak évvel fiatalabbi és benzinesben:
[link] még ugyanilyen fehér is volt (megszerettem mert azzal tanultam meg vezetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!