Az ABS ilyet is tud? Vagy miért csinálta ezt az autó?
Leesett a hó és ilyen csúszós úton amikor fékezek, működésbe lép az ABS és remegni kezd a fékpedál és kicsit az autón is érezni lehet ezt a remegést.
De ma észrevettem hogy kanyarban is remegett pedig hozzá se értem a fékhez. Ez utóbbit nem értem.
Ford Mondeo MK2
Nem tudok róla hogy lenne benne ESP. A műszerfalon sincs lámpája.
ha fékezéskor remeg akkor ott valami baj van!
Nézd meg nem -e sérült az első féktárcsád... Lehet azoknál lesz gubanc vagy fel kell szabályoztatni vagy csere
Lehetséges,hogy csak centírozni kellene a kereket,talán eldeformálódott egy kátyúban való döccenésnél esetleg leesett a kiegyensúlyozásra hivatott ólomsúly,de szálszakadásos gumi is okozhatja a remegést.
ABS pedig fékpedál nélkül semmiképp!
A lényeg még nem hangzott el amit a nagy átlag nem is tud,hogy "mit tud" vagyis mire való az ABS ?
Segítségével fékezés közben is kormányozható az autó(persze,havon csak módjával,jégen meg abszolút nem).
Vajon hányan próbálták ki a vészfékezés ezen módját legalább egyszer??
Pedig nem éles helyzetben kellene bénázni ...
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!