Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az előttem lévő autó az...

Az előttem lévő autó az autópályán vészvillogózótt párszor mint mikor megköszön vmit az autós. Mért csinálta?

Figyelt kérdés
3sávos autópálya, középen mentem, erre ő balról bekanyarodik elém és ezt cisnálj. Vajon ez mit jelent??
2009. márc. 17. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Autópályán ez azt szokta jelenteni, hogy észlel valami veszélyhelyzetet előttetek, figyelmeztet, hogy lassíts. Ebben az esetben, hogy eléd kanyarodott, nincs ötletem. Lehet, hogy úgy érzékelte, lassítottál, hogy beengedd, és azt köszönte meg, esetleg.
2009. márc. 17. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak úgy érezte, hogy beengedted és tényleg megköszönte, vagy úgy érezte, hogy kicsit bevágott eléd és így kért elnézést.
2009. márc. 17. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor csinálok ilyet, ha látom hogy a másik kocsi ajtaja nincs becsukva vagy egyéb zűr van vele.
2009. márc. 17. 14:37
 4/9 anonim válasza:
100%
köszönést jelent
2009. márc. 17. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen bekapcsolt a fékasszisztens, esetleg egyéb biztonságot növelő funkció az autón. Ma már léteznek olyan autó, amelyek hirtelen kormánymozdulatra, erősebb fékezésre a "kötelező jelzéseken túl" a vészvillogót is bekapcsolják. Ezzel jelzik a mögötte haladónak, hogy ő valami olyat tett, amely túlmutathat a megszokott menetrendtől. Persze ezt egy besorolás esetén nem igazán alapozza meg semmi. De előfordulhat.
2009. márc. 17. 15:39
 6/9 A kérdező kommentje:
ja,azt még hozzáteszem,h kb 90el mentem mert eső volt és sötét.dehát a középső sávba voltam nemhiszem,h igy akadályoztam volna bárkit is,h ezzel figyelmeztetne..vagy van ilyen?
2009. márc. 17. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
vagy valamit megkoszont mondjuk hogy be engedted vagy valamire figyelmeztetni akart mondjuk hogy lampa nelkul mentel vagy kiegetted a szemet a reflektoroddal .... szerintem!
2009. márc. 19. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászólónak, ebben az esetben a ködzáró (hátsó ködlámpát) nyomná fel.
2009. márc. 19. 17:44
 9/9 A kérdező kommentje:
égett a lámpám,de csak ami kellett,nem a fényszóró.és nem engedtem be.talán tul lassan mentem szerinte.nemtom,de fura
2009. márc. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!