Az épitett autókat le lehet müszakiztatni?
Figyelt kérdés
pl ha épitek egy szöcskét vagy valamit, és megfelel mindennek (lámpa fék stb. jók) akkor kaphat rendszámot?
vagy ha veszek kit autót?
2011. dec. 18. 14:50
1/7 anonim válasza:
Természetesen, de akkor minden műszaki követelménynek meg kell felelnie. De nézz utána pontosan, mert nem akarok valótlant mondani.
2/7 anonim válasza:
Építési engedély kell hozzá.
Az építés alatt többször is meg kell mutatni az NKH-nak.
Ha elfogadták, és kész akkor forgalomba kell helyezni, műszaki, biztosítás.
3/7 anonim válasza:
építsd meg, vidd ki mondjuk szlovákba, helyezd ott forgalomba, majd itthon kifizeted rá a reg.adót :/ muhaha
4/7 anonim válasza:
Ha van sok pénzed rá akkor igen. Fizetned kell egy csomó lóvét az engedélyekért az NKH-nak, utána az okmányirodának. Ja és a biztosítási díjnál is magasabb kategóriába fognak sorolni, mert nem széria autó.
5/7 anonim válasza:
Totalcarban volt, hogy könnyebben és !!gyorsabban!! összejön a dolog, ha itt megépíted. Valamelyik szomszédos országba kiviszed, ott levizsgáztatod, majd visszahozod és kifizeted a regadót..
Magyarország én így szeretlek..
6/7 anonim válasza:
kedves utolsó, én is ugyanezt írtam -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!