Én is elvihetem műszakiztatni a kocsim?
Figyelt kérdés
szerelő viheti el csak?!2011. szept. 5. 22:55
1/8 A kérdező kommentje:
mennyit kell várni?!
2011. szept. 5. 22:56
3/8 anonim válasza:
Műszaki vizsgáztatást alapesetben a tulajdonos kérhet, a szerelő ezt csak külön meghatalmazással teheti meg. Vagyis nem kell, hogy szerelő vigye az autót. Ő csak a felkészítést vállalhatja, illetve ha nem tökéletes az autó, ő általában tudja, kinek kell szólni, hogy ezt ne vegyék észre. Hogy mennyit kell várni, az vizsgahelytől függ. Van, ahol normálisan működik a bejelentkezés, ott egy óra alatt a papírmunka is megvan, de vannak helyek, ahol még az átkosból örökölt sorban állós rendszer van, ott egy egész nap is elmehet rá (én mindkettőre láttam példát egymástól 10 km-re található vizsgaállomásokon, tehát nagy a szórás).
4/8 A kérdező kommentje:
elvileg minden oké vele, átnézettem.
2011. szept. 5. 23:05
5/8 anonim válasza:
Csak a tulajdonos, illetve akinek a nevén fut a kocsi. Ezen én is bosszankodtam, a férjem nevén van az autó, de én nem vihettem leműszakiztatni, meghatalmazást kértek a férjemtől. A miértjét nem értem. Kinek ártok azzal, ha aljas módon leműszakiztatom akár egy vadidegen ember autóját?
6/8 A kérdező kommentje:
nekem nem mondott semmi meghatalmazásos témát a szerelő. :O
2011. szept. 6. 10:16
7/8 anonim válasza:
Akkor csak errefelé ilyen kukacosak?
Megcsinálták aztán? Vagy még nem vitte el?
8/8 A kérdező kommentje:
még karosszériásnál van.
holnap vagy holnapután lesz esedékes.
2011. szept. 6. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!