Porsche 924-be be lehetne rakni egy bmw motort?
Az auto nem menne forgalomban... papirozni se kéne...
csak az érdekelne hogy bele lehet e rakni egy másik motort, váltot, stb... ?
Nálunk ebben a kis faluban kérlek szépen van egy régi 911-es amiben egy 2.0 Tdi Audi motor van. :D
Vagy ott van a kispolák busa motorral
és még lehet sorolni.
Minden megoldható, csak pénz kérdése az egész.
És miért nem inkább Porsche motorban gondolkodsz?
A 924-es motorja is jól tuningolható vagy a helyére könnyebb beapplikálni egy 944-es motort.
Köszönöm szépen a válaszokat. természetesen ment a zöld kéz mindenkinek :)
Nekem a porsche karosszériája tetszett meg nagyon a bmw motort meg azért gondoltam belem mert ugy gondolom elterjettebb és jobb az alkatrész ellátottsága.. de szoljatok ha valamit rosszul gondolok...
tehát akkor technikailag nem lehetetlen az átalakitás...
A 924-es alkatrész-ellátottsága sem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint a BMW-ké. A motorja egy ősi, négyhengeres, kétliteres VW/Audi-erőforráson alapul, lehet hozzá találni alkatrészeket. Egyébként a BMW-nek sem jobb az ellátottsága: mivel itthon szinte mindegyiket sportkocsinak tekintik, jellemzően ugyanazokkal a hibákkal küzdenek a motorok.
Az alkatrészellátás miatt motort cserélni pedig nagyon nem kifizetődő vállalkozás. Több macera van vele, mint az eredeti Porsche-alkatrészek beszerzésével.
hmm nem is gondoltam volna..köszönöm az infokat
még a másik motor mellett szol az is szerintem, hogy egy fiatalabb motorbol több eröt lehet kihozni nem ?és a megnövekedett eröt talán jobban birná?
légyszi irjátok véleményeteket köszi :)
(mellékesen talán kevesebbet fogyasztana a fiatalabb moci de nem ez a legfontosabb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!