Melyik motor lenne a legideálisabb választás?
A kalkulátorokat nyugodtan cselezd ki, pl. ABC-123 rendszám tökéletesen megfelel. Az csak azért kell, hogyha a végén rákattintasz hogy ajánlatkérés és megadod az emailcímedet, akkor tudnak kész ajánlatot küldeni.
@Jolinar: egy kis kérdezősködést megér, az újfajta átképzéssel még egy 250-es MZ-re vagy Pannoniára se ülhetsz fel legálisan.
@Jolinar: Esélyes, hogy ez megszűnik és az lesz, hogy csak 1 évnél NEM régebbi jogsival lehet kategóriáz váltani!!!
Érdemes lenne kivárni mindenképpen, mert eléggé variálnak.
Jó, hogy megjött az A1-re könnyen vizsgázás lehetősége, de az egyik tervezetben találtam olyat is, hogy a B-t is ki akarják terjeszteni rá. (De csak Mo. területére, vagyis nem jár érte a jogsiba pecsét. -> Külföldi vezetés kizárva.)
Fene tudja mi lesz ebből az egészből, nem kell kapkodni!
(Márciusig úgy sem lesz vizsgáztatás. :) )
Hát az még jobb lenne, fél év alatt letudni mindkettőt. :D
Bár szerintem meggondolatlanság lenne a tervezők részéről gyakorlatilag tapasztalat nélkül nagymotorra engedni a népet.
Az átképzés annyiból jó lenne, hogy legalább annyit is motorozok. :D 125-öst nem akarok venni, mert egyrészt most nem tudom hova tenni, másrészt nagyobbat szeretnék egyből. És ha csak simán lehetne B-vel A1-et vezetni, tartok tőle, hogy ugyanúgy maradna a 130+ ezres nagymotor tanfolyam. És én pont ezt szeretném megkerülni. :)
Milyen 130+?
Eddig én csak 100 alatt láttam (olyan 90 körül inkább) rendes A-s tanfolyamot.
30 körül lesz az inkább.
+ Ha akarsz menni tovább, a nagyra is még ennyi legalább az átképzés. HA mindenből elsőre megvagy, akkor talán jobban jársz, de inkább megéri a nagy A, ha az a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!