Szerinte jó választás? (Motor)
Mi a sok hülye gyerek. Ne a szaros 50-esedből indulj ki.
Kérdező! Én a helyedbe nem "fekvős" motort választanék kezdésnek, inkább nakedet. Azon tanulj 1 évig utána válts sportra, a te érdekedben.De te tudod! Első blikkre nem rossz a masina. Egyébként vásárlásnál már lehet látni hogy jó választás-e? Megnézed a blokk csavarjait, van-e kopás rajta, ha igen kérdezd meg miért volt szétszedve a motor.Vetesd le az idomot róla. Nézd meg a fékbetéteket, ha 1 milis a betét az már csere érett.Kb.:15.000.-Mekkora pereme van a féktárcsáknak? Ha 1 milis az már sok, csere. A láncot úgy tudod megnézni mennyire jó, hogy ránézel a hátsó kerékcsavarnál a beosztásra. Azon látod, lehet-e húzni rajta, ill. a lánckeréken nincs-e kihegyesedve a fog. (cápauszony formájú) Ha nem lehet húzni,ill. cápauszonyos a fog akkor azt cserélni kell. Láncszett: kb.: 30.000.- Nézd meg a kuplungbovden bemeneteit, nincs-a kiszálkásodva, az elárulja gondos gazdija volt-e. A gumik kopottsága is lehet alkualap. Bár ahogy néztem ezek a gumik rendben vannak. Figyelj oda, ha mész megnézni a mocit, ne beszélj meg pontos időpontot. csak körülbelülit. Ne tudja bemelegíteni a gépet, mert akkor nem lehet hallani esetleges csörgéseket. Röviden ennyi. Sok sikert.
Nagon jó a Mito, én azon tanultam meg még anno 16 évesen, nem bántam meg, jól megy, könnyen kezelhető, tanulónak ideális volt nekem. Gondom nem volt vele, üreset nehezen vette be, de ez tipushiba a Mitonál, megszokod pikk pakk.
Ha nyugodt típus vagy akkor nem húzod jobban neki max, de városon kivül nem fog ártani az a 3-35 lóerő.
Hirdetés alapján 330-at simán megér, kérdés, hogy lehetne-e alkudni még:D
Ez a dolog, hogy nem mondom meg mikor megyek tipikus magyar szokás, hogy játszam ki a másikat, egyszerűen meg kell mondanod, hogy ne melegítse előtte, értelmes a srác, megérti. Ráteszed a kezed a kipufogóra és úgyis érzed, lett-e melegitve. Amúgy totál hidegen ilyenkor már ,nem biztos, hogy elsőre indulni fog, ne ijedj meg, ha nem pöcc röff. Eleinte tuti komolyabb füstöt fog eregetni, ez sem para. 3 évig Mitoztam, 3 év alatt 3 mitom volt, tanulónak bőven megfelel, csak ajánlani tudom. Az üres téma tényleg típushiba, álló helyzetbe nem veszi piros lámpánál beteszem előre énis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!