Autóbérlés friss jogsival?
Utolsó vagyok. Most néztem utána, ha tudsz angolul, akkor az alábbi linken mindent megtalálsz a Francia autóbérléssel kapcsolatban. 20 éves kort be kell töltened és legalább egy éves jogosítvánnyal kell rendelkezned.
A környékbeli országokról is biztosan vannak adatok a neten.
nos nálunk a bérelhető helyeken 90%-osan 1 éve meglévő jogosítvány kell. pár helyen kérnek 2 évet is.
tehát én is érdeklődtem már friss jogsíval emailben bérbeadó vállalkozásoknál. és röviden tömören leírom a választ ami a lényeg amire emlékszem: kezdő friss jogsival rendelkezőknek nem szándékoznak bérbe adni gépjárművet ( 1 évnél fiatalabb jogsinál a vezetők tapasztalansága miatt.
nézd, én 2010 novemberben szereztem meg.
utoljára kb 2 hete vezettem, (gyakorlóvezetés, oktatónál), és sokat nem felejtettem. ), és e kettő idő közt, 1 percet se vezettem.
és sajnos hiába kérsz meg valakit ismit hogy béreljen helyetted, kaució is van 100.000 is lehet.. neked nem adhatja át, sőt másodvezetőnek se jelölhet be, mert olyan friss a jogsid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!