Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy van erős a...

Miért van az hogy van erős a simsonomba de nem gyorsul?

Figyelt kérdés

van benne erő mert nagyon bir kaparni ha lefogom még betonon is megbirom kapartatni de nem akar gyorsulni

mitől lehet ez?

ja és most költöttem rá 85ezer forintot

teljesen felújítottam a blokkot és a vázat lefestettem meg minden nagyon jó lett csak nem akar gyorsulni

2011. dec. 13. 09:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
a fék nem szorul az első láckerék gyári
2011. dec. 13. 16:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Cserélj henger+dugószettet. Nem olcsó mulatság, de ha már 85-öt belebírál ölni akkor már ez is menni fog. Meg amíg bejáratós a motor nem tudom mi a f@sznak kell kapartatni. Pucold ki a karbit is, és ha szükséges akkor állíts a karburátoron.
2011. dec. 13. 20:14
 13/17 A kérdező kommentje:

már régóta nem járatós már úgy 4hónapja be van járódva

hengert,dugót,gyűrűket is cseréltem nálam a felújításba az is beletartozik hogy azokat kicserélem, de jobban mondva a blokkot egy szerelő csinálta, tűgörgö is meg minden kivan cserélve a blokkban

annyi hogy a kuplung csúszott egy kicsit

de álltitottam rajta, úgy hogy levettem az olajbetöltö kis deknit és ott a csavar egy T kulcsal meglazítottam és lapos csavarhúzóval állítottam rajta, aztán meg a kuplung bovden spanoló álligattam és már így az is jó rajta

2011. dec. 14. 08:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor pucold ki a karburátort, és ha kell állíts rajt. Már egyszer leírtam. Ha az is tökéletes, akkor csak neked lassú a gyorsulása. Elvégre nem gyorsulásra tervezték.
2011. dec. 14. 16:06
 15/17 Dozer007 ***** válasza:
51%
Akkor mi az? :) Szívesen nyitok vitát műszaki témában. Elsőként meghatározhatnád a motor definícióját :)
2011. dec. 15. 09:08
 16/17 A kérdező kommentje:

8:25

akkor mi ha nem motor? bicikli?

még a babeta is motor nem bicikli robbanó motor van benne akkor az nem lehet bicikli az motor te hülye f@sz

2011. dec. 15. 09:23
 17/17 Dozer007 ***** válasza:

Az utolsó 3-nak milyen motorja van? Remélem olyan ami tényleg motor :))

Én megjárattam sokmindent, a simson -tól az xjr 1200 -ig, mégsem nézem le a kis simsont... ha motorosok lennétek nem így beszélnétek.

2011. dec. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!