Miért van az hogy van erős a simsonomba de nem gyorsul?
van benne erő mert nagyon bir kaparni ha lefogom még betonon is megbirom kapartatni de nem akar gyorsulni
mitől lehet ez?
ja és most költöttem rá 85ezer forintot
teljesen felújítottam a blokkot és a vázat lefestettem meg minden nagyon jó lett csak nem akar gyorsulni
már régóta nem járatós már úgy 4hónapja be van járódva
hengert,dugót,gyűrűket is cseréltem nálam a felújításba az is beletartozik hogy azokat kicserélem, de jobban mondva a blokkot egy szerelő csinálta, tűgörgö is meg minden kivan cserélve a blokkban
annyi hogy a kuplung csúszott egy kicsit
de álltitottam rajta, úgy hogy levettem az olajbetöltö kis deknit és ott a csavar egy T kulcsal meglazítottam és lapos csavarhúzóval állítottam rajta, aztán meg a kuplung bovden spanoló álligattam és már így az is jó rajta
8:25
akkor mi ha nem motor? bicikli?
még a babeta is motor nem bicikli robbanó motor van benne akkor az nem lehet bicikli az motor te hülye f@sz
Az utolsó 3-nak milyen motorja van? Remélem olyan ami tényleg motor :))
Én megjárattam sokmindent, a simson -tól az xjr 1200 -ig, mégsem nézem le a kis simsont... ha motorosok lennétek nem így beszélnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!