A Munkaügyi központ nem ad valami kedvezményt a
jogosítvány megszerzéséhez?
11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,majd januárba bemegyek a központba és meginfózom hogy működik,de biztos hogy nem könnyű bekerülni egy ilyen tanfolyamra.
Hát figyelj..nálunk Gyöngyösön egy helyi autósiskola INGYEN szervezett C+GKI tanfolyamot..a feltétel annyi volt 20 éves kor és B kategória...augusztus eleje óta hirdették szinte mindenhol,erre október végén bemegyek és mit mondanak? ,,11-en (!!!!!!!!) gyűltek össze 3 hónap alatt,és mivel nincs meg a csoportlétszám ezért nem indítják el mégsem"
NA és most lehet panaszkodni hogy ,,nincse píííz"..INGYEN lehetett volna megcsinálni a tanfolyamot..de b*sztak jelentkezni az emberek.
2011. dec. 9. 14:28
13/18 A kérdező kommentje:
Én is BAZ megyei vagyok és megvan a B jogsim.Lehet januárba megpróbálkozok vele hátha sikerül.
2011. dec. 10. 20:55
15/18 Shadow087 válasza:
7. hozzászólónak üzenem, hogy te sem vagy 100-as! C kategóriás jogsit, már 160.000 körül le lehet tenni, de legrosszabb esetben 200 körül!! Mit magyarázol itt 400 ezer forintokról? :D Még ha 8x megbuksz, akkor sincsen 400 ezer forint!! :D Na neked sincsen C -s jogsid az tuti! :D Szóval, ha mindenképpen meg akarod csinálni, akkor inkább gyűjtsd össze, és fizesd ki Te magad! :) Akkor elkerülheted a munkanélküli központ által kiszabott hercehurcát!
2012. júl. 3. 14:41
Nem mond hülyeséget. A munkaügyi általában C+E kategóriát hirdet GKI-val, ami azért már kicsit több , mint fél millió.
Öcsém valamikor a télen kezdte, és május 31 volt a határidő. különben vissza kell fizetni ( ez van a szerződésben ). Neki meglett minden még áprilisban, de volt aki még az C forgalmat sem rakta le május közepén...
2012. júl. 3. 14:46
17/18 anonim válasza:
Borsod megye C C+E GKI: Beigért 6 hónap helyett 10. hónapja ott tartunk, hogy C kategória megvan, folytatásról semmit nem tudunk. Élj meg hülye magyar a segélyből, senki nem foglalkozik velünk. Nem érdekli őket, hogy nem dolgozhatunk a tanfolyam ideje alatt, és még "a hátrányos helyzetűek foglakoztathatóságának javítása" a céluk. Tanfolyam papíron kb 380ezer ( c+c+e+gki ). Hallottam más megyéből is ilyet, hogy 10 hónap alatt a C kategóriáig jutottak el. Pénzt felveszik a kisemberrel meg nem foglalkoznak, az egy dolog, hogy "ingyenes" a tanfolyam, de nem dolgozhatsz mellette. A munkaügyiben meg azt tanácsolták: nem mondhatunk ilyet de menjenek el feketén dolgozni.
2013. aug. 9. 14:21
18/18 anonim válasza:
Az utolsó válasz óta már lassan egy év eltelt, új kérdésbe pedig nem akartam kiírni! Nem tudja valaki hogy most indul-e valahol B+C kategóriás jogosítvány munkaügyi által?
2014. ápr. 25. 20:19
Kapcsolódó kérdések: