Daewoo Matiz 0.8 SE, hidegen beindítva füstöl egy kicsit, bemelegedve már nem látni, de eszi az olajat, szimering vagy gyűrű, vagy milehet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 19:43
1/5 anonim válasza:
Én a Tico-val vagyok ugyanígy, ezért ez a téma engem is érdekel!!!!!
3/5 anonim válasza:
Szelepszár szimmering,valószínűleg.
4/5 anonim válasza:
Bármi. Ezek a kis köbcentis motorok nem húzzák tul sokáig. A Tico-k is megadják magukat.
Félre ne értsetek, nem akarok vészmadárkodni, csak pár hete javítottunk egy ticot és a benne lévő 85,000 kilométerhez képest minden lógott a motorban.
Az is ette az olajat. A tulaj kérdezte mit lehet tenni vele.
Eladni, vagy töltögetni utána.
5/5 Napkiraly válasza:
ticonál 130ezernél már eszegette az olajat, meg füstölgött. Izé, ha csa kindításkor nagy füst, aztán semmi az szelepszárszimmering, ha a motor bemelegedésével szűnik meg, akkor kopás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!