Szerintetek egy gyorsasági motornál hány ezer km után kell cserélni dugattyú, gyűrű meg ilyesmi? 50 000 km-ig bírni szokták?
Figyelt kérdés
Yamaha R1-re gondolok pl.2011. aug. 21. 15:00
1/7 anonim válasza:
50ezer km-t ha rendesen karban is tartották minden különös baj nélkül ki kellene bírnia. Sőt még 100ezret is de volt egy emberke aki körbemotorozta a földet egy R6 vagy R1-el sivatag, hó, fagy stb minden körülmény közt olt a motor de nem kibírta.
2/7 anonim válasza:
*minden körülmény közt volt a motor és kibírta.
ezt akartam.
3/7 A kérdező kommentje:
oks köszi!:)
2011. aug. 22. 07:52
4/7 anonim válasza:
Egyik barátomnak egy Honda VFR 750 van! Most fordult át az órája,és a blokk még bontatlan sőt kutya baja! Ezek japán gépek,ha van benne normális olaj,és karban van tartva nagyon sokat kibirnak!Mellesleg egy R1-eset magyarországon nem hiszem hogy ki tudsz igazán használni!
5/7 A kérdező kommentje:
értem! köszi a válaszokat!:)
2011. aug. 23. 11:12
6/7 anonim válasza:
Volt egy videó youtuben, nem emlékszem már a címére, de ott egy Honda CB1000 -es volt amiben 250.000 km volt benne gyári blokkal! Tehát 50 ezer km szerintem nem vészes :) sőt
7/7 anonim válasza:
Behozott motorok nagyrészében biztos 50.000 km felett van csak az órájuk mutat kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!