Rally vezetéstechnika kezdőknek?
Figyelt kérdés
Szeretnék amatőr rallyzni csak úgy hobbiszinten, vannak valahol esetleg ilyesmivel foglalkozó cikkek vagy videók? Hogy az ember tisztában legyen az alapokkal. Totalcaron levő 2 cikket már olvastam.2011. dec. 3. 18:00
1/6 anonim válasza:
Veszel egy faluladát, kiviszed terepre, és ahogy hajtod annál többet tanulsz. Hiába próbálnánk elmagyarázni, mert úgy is csak akkor tanulsz, ha te csinálod.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy úgy tanul az ember, de azért hátha :) Egy régi fordom van erre a célra egyébként, az alapokat (kézifékes kanyar stb) már tudom. Egyébként sokan elsőkerék meghajtású autókkal ralliznak, nem hátrány ez a hátsó vagy összekerék meghajtásúakkal szemben?
2011. dec. 3. 18:16
3/6 anonim válasza:
Nem megy annyira jól terepen mint a 4X4, meg nem lehet annyira eldobni a seggét elméletbe mint a hátsókerekeseknél.
4/6 anonim válasza:
ha időre mész akkor előnya hátsóshoz mert gyorsabban beveszed a kanyart de ha látványosan akarsz menni akkor hátsós kell
5/6 anonim válasza:
hát én vezettem egyszer hátsókerekest terepen hát majd besz@rtam :D elég nehéz gázadáskor kanyarba megtartani
6/6 anonim válasza:
Becsövezteted a kocsit, raksz bele normális ülést 4 pontos övekkel, és kisebb " bajnokságokon" már indulhatsz vele ( pl BAZ RallySprint). Na ott tényleg ragad majd rád valami :)
Nyilván befektetést igényel ( leginkább az autó átalakítása, az üzemanyag és az autazás), de legálisan, élménydúsan "tanulhatsz" .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!