Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az oka hogy ha raadom a...

Mi az oka hogy ha raadom a kontaktot az autora, bekapcsol a cd lejatszo, de ahogy begyujtom a motrot kikapcsol?

Figyelt kérdés
Mi miatt lehet?Rosszul lett bekotve?Mert ugy nez ki nem erintkezik rendesen...
2011. dec. 3. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is bekapcsol, aztán az indítás pillanataira kikapcsol, egyrészt hogy minden áram az önindítóra juthasson, másrészt hogy ne károsodjon az autórádió.

Nekem gyárilag így van bekötve, 0 km-rel vettem és nem nyúltam még bele a vezetékezésbe. Nem Ford véletlenül?

2011. dec. 3. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,csak nekem inditas utan vissza se kapcsol,akarmit csinalok vele.De nem Ford,Opel.
2011. dec. 3. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Aha, automatikusan nem kapcsol vissza. Kézzel be lehet kapcsolni utána?

Lehet hogy nem kap áramot, de ha minden indításnál ezt csinálja, akkor kicsi az esélye hogy csak érintkezési zavar legyen. Szerintem célszerűbb ha elviszed autóvillamossági műhelybe.

2011. dec. 3. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, azt mondták már Neked, hogy nem "motrot" kell írni, hanem "motort"? Elég furcsán néz ki, hiszen szerinted a szótő a "motr", ilyen pedig a magyar nyelvben nincs. Csak "motor" létezik:D
2011. dec. 3. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak: Valószínűleg félregépelt, és nem szándékosan írt "motrot". Egyébként, mivel ez egy Autó-Motor kategória, ha nem tudsz hozzáfűzni valamit a kérdéshez, akkor kár beleszólni (szabályzatba is benne van, hogy NE OFFOLJ!). Miért nem mész magyar szakkörre? Ott valami hasznodat is vennék :)

Egyébként: Szerintem is érintkezési hiba, leellenőrizted, hogy van-e áram minden vezetékbe?

2011. dec. 4. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg Te is offoltál már valaha, szóval Te legalább annyira jogtalanul oktatsz engem, mint én a Kérdezőt:D

A problémához sajnos valóban nem tudok hozzászólni, hiszen látatlanban még a legprofibb autószerelőnek is becsületére válna "kézrátétellel" megjavítani az autóját.

A magyar szakköre Neked viszont nagyobb szükséged van: vezetékbeN. Ugyanis a -ban, -ben toldalékokkal ellátott főnevek válaszolnak a "Hol?" kérdésre, a -ba, -be a "Hová?" kérdéshez illik, aminek a Te mondatodban nincs értelme.

De nem számít, Neked már úgyis mindegy:D Meg gondolom dacból sem fogod elismerni az igazamat:D

2011. dec. 5. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!