Sportos kisautó három millóból?
Szeretnék egy új autót venni, ami nem fogyaszt sokat, ellenben jól megy, és élmény vezetni, ha az ember kicsit oda nyomkodja neki. Főleg városi használatra. Egy BMW 120d-n gondolkodtam, pár napig volt nálam egy ilyen, és nagyon megszerettem. 163 LE - 7literes városi fogyasztás, hátsókerék meghajtás. De erről sajnos sokan le akarnak beszélni, hogy a BMW így-úgy sz@r, mert hogy szervizköltség, meg drága hozzá az alkatrész, meg úgyis tönkremegy, stb. Nekem három évig volt egy kombi e46-om, sose volt semmi baja, egyszer volt a kuplunggal volt gond összesen, de az is miattam. Ti mit ajánlotok?
Kérem a "vegyél egy swiftet" válaszadók kíméljenek, nem érdekel, milyen jó.
Alfa Romeo
-Sportos
-Hihetetlen vezetési élmény
-Nem fogyaszt ha úgy vezeted
-Szép, jó megbízható ha Selénia olajat használsz és nem a legolcsó, legbóvlibb alkatrészt veszel hozzá és szereted az auót.
"Szív nélkül csak gépek lennénk!"
(bmw,audi,mercedes fanok ellenhangozását lesz*rom, mert ők csak olvassák a sok hülyeséget, és nem tapasztalják meg az ALFÁS érzést!)
www.AlfaAmore.hu
Számomra az vált világossá,hogy venni szeretnél egy 120D-t,(pénzed is van rá,pár kiló belefér pluszban etc.) az viszont nem,hogy vajon mit is szeretnél kérdezni és milyen válaszokra számítasz?
Pláne ha már volt e46-od és tisztában azzal azzal,mit jelent BMW-t tulajdonolni pro és kontra.
S ha kérdésed van azt miért nem annak a szerelőnek teszed fel akivel igen jó nexusod kellett kialakuljon az alatt a 3 év(??) alatt ?!
Mert egy dolog,hogy csak egyszer volt gondod vele(?) ezer nap alatt de ugye fékeket,olajat,szűrőket,gumit csak-csak cseréltettél a műszakiról nem is beszélve...
Én valószínűleg peches vagyok vagy selejt a kocsim de az 530D-vel már bőven 1 milla felett járok (turbó,futómű,vízpumpa,vezérlés stb.) IDÉN!
egyősbéjemvéskocsog
Mielőtt a "szomszéd nagybátyjának a fia azt mondta hogy.." típusú válaszokra hallgatnál inkább olvasd el mit írnak róla azok akiknek velóban ilyen autójuk van/volt.
Egyébként mindenki másért van oda. Van aki az Alfára esküszik, van aki az Audira, van aki Saab-ra, stb ... Ha neked ez tetszik akkor ne hagyd magad rábeszélni másikra, mert úgyis meg fogod bánni. Nem 2 forintos dolgokról beszélünk, hogy csakúgy kipróbálom ezt is mert mások ezt tanácsolták és hátha jó lesz. 3 millából egyébként már elég pofás autókat lehet kapni.
VAgy egy ilyet vagy veszel egy régi 85ös évjáratosat másfél milláért és még másfelet ráköltesz hogy rendbe rakasd :)
Hát ugye van a Mercedes,
meg van a többi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!