Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó vagy kisautó? Budapesti...

Robogó vagy kisautó? Budapesti közlekedéshez kéne.

Figyelt kérdés
A robogó olcsóbb, keveset fogyaszt, fillérekből fent lehet tartani, viszont télen nem használható és kissé veszélyes Pesten. A kocsi drága, sokba kerül fenntartani, a dugóban kell vele araszolni, viszont bármilyen időjárás van, használható. Melyiket válasszam?
2009. ápr. 29. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
robogó, télen sajnos nincs motor, vagy nagyon szar menni vele, de nézd a jó oldalát, fillérekből elmegy, gyorsabb mindennél, és persze jó is motorozni:)
2009. ápr. 29. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem robogó. :)

Egyetlen hátránya rossz időben jön elő, nevezetesen az, hogy nem fedett. De mivel nem nagy távolságokra megy vele az ember, annyit ki lehet bírni esőben is.

2009. ápr. 29. 15:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Várom a további hozzászólásokat! Egyetlen aggályom még, h biztonságos-e a robogó iit Pesten?!
2009. ápr. 29. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:

első vagyok:)

mivel 4éve használom, számomra már bőven az, eleinte nem kell a kocsik közt lavírozni és nem lessz gáz, csak figyelj mit veszel:)

2009. ápr. 29. 18:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Ok, köszi :)
2009. ápr. 29. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy idegbeteg és nem mész a kocsik között 60-70-el hanem beállsz ugyan úgy a sorba akkor nincs baj. Viszont ha beállsz a kocsis mögé és elkezded húzni akkor tuti nem enged el. Am ha van rá pénzed akkor inkább kocsi!!!
2009. máj. 1. 10:08
 7/10 anonim válasza:

Ha beállsz a sorba, ne vegyél robogót...

Épp ez itt a lényeg, hogy az autós társadalomnak el kell fogadnia, hogy a motoros a városban - akármi van - halad.

És ez mára elég jól megmutatkozik. A legtöbb autós húzódik is le, amint meghallja a motor hangját, amelyik meg erősködik, úgyis ottmarad, Te meg kikerülöd.

Budapest nem vészes, robogózni, motorozni pedig gyerekjáték. Nagyon ott kell lenni fejben, ismerni kell a gépet is, meg magadat is, és a körülményeket, és ami a legfontosabb, MINDIG a legrosszabbat kell feltételezni. Akkor gyakorlatilag nem lehet probléma.

Üdv:

XX

2009. máj. 3. 02:08
 8/10 anonim ***** válasza:
én vagyok a 4éve motorzós... nem ha énse 75el előzöm a sort és megköszönöm ha beengednek nem szívóznak az autósok. Ha mégis akkor lerugom a tükröt, de az átlag normális
2009. máj. 4. 16:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a bátorítást a robogózáshoz! XX válasza nagyon tetszett, a tükör lerúgásán meg jót mulattam :)
2009. máj. 5. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
hát én inkább a kocsit mondanám, mert az azért biztonságosabb (itt pesten meg nem nagyon tudnak közlekedni az emberek)
2009. júl. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!