Budapesti közlekedéshez érdemes robogót venni? Mennyire lehet vele jól menni a dugóban? Mennyire veszélyes? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 19:07
1/3 anonim válasza:
Életveszélyes.
Előfordulhat, hogy úgy taposnak el, hogy nagyon észre sem veszik. Kanyarodásnál nem néznek ki oldalra - de már olyat is hallottam, hogy szándékosan leszorítanak az útról: bele valamilyen életveszélyes dologba.
2/3 anonim válasza:
Bp-n ne robogózz. Én fiatal vagyok kocsizom és megőrülök ha ott húzza nekem a dugóban hogy engedjem el! Akkor mindig megszivatom 1 kicsit. Ha türelmesen megvárja hogy arrébb tudjak gurulni akkor persze elengedem. De rendesen megy a macska egér harc!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Autósként én is utálom a motorosokat természetesen, csak itt a jó idő, meg olcsóbb is, ezért gondoltam a robogóra. Csak hát nem akarom, h elüssenek..
2009. ápr. 24. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!