Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportos kisautó három millóból?

Sportos kisautó három millóból?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új autót venni, ami nem fogyaszt sokat, ellenben jól megy, és élmény vezetni, ha az ember kicsit oda nyomkodja neki. Főleg városi használatra. Egy BMW 120d-n gondolkodtam, pár napig volt nálam egy ilyen, és nagyon megszerettem. 163 LE - 7literes városi fogyasztás, hátsókerék meghajtás. De erről sajnos sokan le akarnak beszélni, hogy a BMW így-úgy sz@r, mert hogy szervizköltség, meg drága hozzá az alkatrész, meg úgyis tönkremegy, stb. Nekem három évig volt egy kombi e46-om, sose volt semmi baja, egyszer volt a kuplunggal volt gond összesen, de az is miattam. Ti mit ajánlotok?

Kérem a "vegyél egy swiftet" válaszadók kíméljenek, nem érdekel, milyen jó.

2011. nov. 29. 09:45
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Írtam hogy keveset fogyasszon, a focus ST fogyasztása bőven 10l felett van :(
2011. nov. 29. 11:19
 12/30 dizus ***** válasza:
Ha nyomkodod a 120d sem jár el 7literrel.Az ST 2.5 normál használatban elvan 9-10literrel.Esetleg ott az ST170.Egyébként nem akarlak lebeszélni a BMW-ről,de az egyes szerintem túl kicsi és csajos.
2011. nov. 29. 11:33
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Mondom én, jó lesz Neked a swift is!
2011. nov. 29. 11:36
 14/30 A kérdező kommentje:
Nos a pár napig amíg nálam volt eléggé nyomtam neki, 8literre ment fel a fogyasztás maximum. Ezzel szemben egy lófsz 1.6-os benzines autó megeszik 10litert is városban, úgyhogy ahhoz képest jól fogyaszt. Az meg hogy kicsi és csajos engem nem érdekel, nekem tetszik. Az ST meg 2.5-ös benzin motorral kíváncsi vagyok hol eszik meg 9-10 litert, mikor a gyári adatoknál is 10 liter feletti fogyasztást írnak városba.
2011. nov. 29. 11:41
 15/30 anonim ***** válasza:

A Volvom gyári fogyasztása 16.3 városban, és 10-11 literrel simán eljárok én is, és nagyobb motor van a kocsimban mint az STben.

Ha neked a dízel 1es BMWtetszik, akkor mi a kérdés? Választassz egyet, megveszed, örömbódottá. Itt úgy is csak mindenki azt mondja, hogy drága az alkatrész, meg tahók a BMWsek... ( ja és vegyél 3ajtós 1.0 swiftet piros matricával, mer az jáó ).

2011. nov. 29. 11:59
 16/30 anonim ***** válasza:
ha ramhallgatsz azt veszel amit akarsz.....de szerintem a legjobb lenne neked egy swift......vegyel azt.....
2011. nov. 29. 12:11
 17/30 anonim ***** válasza:

Nekem volt már jó néhány autóm.

A legdrágább szervíze a BMW-knek volt.

Jobban jársz, hasonló kategóriájú Mercivel, mert soikkal olcsóbb a fenntartása.

Nekem van egy sportcoupém, ha érdekel.

146Le-s, 4-5 liter gázolajat eszik, garázsban tartott és rendkívül megkímélt.

Hja és kijön a 3 millából, és ráköltened sem kell egy fillért sem még jó néhány évig!!

Ha érdekel, írj egy privátot.

2011. nov. 29. 12:32
 18/30 anonim ***** válasza:

A Merci, az tényleg jó ötlet!

Nekem is az van és nem viszi el a vagyonomat egy szervíz.

A haveromnak bömöse van és százezreket hagy ott egy-egy szervíznél!!

Arról nem is beszélve, hogy mindig valami baja van.

Én meg csak olajat és szűrőt cseréltetek max. a Mercin.

Utál is érte. :)

2011. nov. 29. 12:45
 19/30 A kérdező kommentje:
Milyen típusú Mercedesről van szó?
2011. nov. 29. 13:04
 20/30 A kérdező kommentje:
Ha c220 sportcoupé és társai az sajnos nekem nagyon nem jön be, szerintem az a nőies, de hát izlések és pofonok :D
2011. nov. 29. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!