Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta gyárt a Vw CR TDI...

Mióta gyárt a Vw CR TDI motorokat? Hány lóerősek? Tourant szeretnék venni ilyen motorral és nem tudom a keresőbe milyen évjáratot írjak.

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13:17-es válaszadóval értek egyett.A vw valóban nem a legjobb dízel motort gyártja talán az utolsó legjobb dieselje a 1.9TDi 90-110Le volt.A vw diesel motornál a dci a roszabb. Az opel szintén jobb mivel, hogy az 1.7-es és 1.9-es diesel motorjaik a legendás japán(mazda) isuzu diesel motor továbbfejlesztett változata. Tudomásom szerint a legjobb diesel a D4D(Toyota) majd ezt követi a HDi(peugeot, citroen,volvo,ford) DE mivel, hogy nem csak motorból áll egy autó ezért ezek közzül én a volvot ajánlanám. A JTD szintén jo diesel(suzuki, fiat, alfa romeo, lancia) DE itt is sajnos hiába van jó motor a kocsiban sajnos elektornikai, anyagminöségi és összeszerelési problémák vannak az autóval. Ezek közzül a suzukit ajánlanám mert megbízható autó bár ha suzuki gyűlölő vagy akkor felejtös. De ha tourant akarsz akkor inkább CR-t.
2011. nov. 27. 17:15
 12/13 anonim válasza:
Azok szídják a PD-t, akiknek nem volt még. Nekem jelenleg PD van (1,9) és csak ajánlani tudom. Azért álltak le a gyártásával, mert magasak voltak az előállítási költségek és a szigorodó környezetvédelmi előírásokat csak magas beruházási költségek árán lehetett volna tartani.
2016. aug. 30. 14:15
 13/13 GáborÁdám válasza:

Nekem is PDs Audim van!1.9!5 éve használom 320ezer km benne! És ez csak óra szerint! Semmi baj vele! A haveromnak szintén ez van 510ezer kmrel!

Megfelelő olaj és olajcsere periódus és semmi baja!

2023. márc. 15. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!