Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta gyárt a Vw CR TDI...

Mióta gyárt a Vw CR TDI motorokat? Hány lóerősek? Tourant szeretnék venni ilyen motorral és nem tudom a keresőbe milyen évjáratot írjak.

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

2007 vége fele, 2008 eleje

de nem ajánlanám

2011. nov. 26. 22:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Na ne már!!!

Miért?

A Pdtdi-t sem ajánlják....

Akkor?

2011. nov. 26. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
D4D vagy más japán diesel
2011. nov. 26. 23:06
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Ki mit ajánl?... No comment...

Nekem 2 PDTDI-s (1.9) dizel autóm volt(skoda fabia), az egyiket 190e adtam el, a másik most is fut még (150e). Semmi gond nem volt vele, csak tankolni kellett és szokásos kopó alkatrészeket cserélni.

CR TDI--> Ismerősömnek van, passat 2008as 2.0 CRTDI.

Hasonlóan semmi gond nem volt vele, sőt, neki jobban bejött mint a PD, nekem kevésbé, de ez egyéni vélemény.

Én szerintem a VW gyártja az egyik legjobb autókat a világon, főleg a dízel motorokat!

Opel CDTI-t nem ajánlom, azzal tényleg sok a gond.

2011. nov. 26. 23:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem Touran kell.
2011. nov. 26. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
21%

VW gyártja a legjobb dízelmotorokat ez fájt!!!!! :DD Köztudottan a legszarabbakat, de nem gond. PDTDI a világ csődje már a VW is elismerte, ezért nem is gyártják.. A CRt megveheted de azért nem lesz egy MultiJet az se..

Az Opel CDTI motor pedig megegyezik a Fiat legendásan megbízható JTD motorjával úgyhogy megint mellényúltál.

Összegezve: PD egy hulladék, nem szabad megvenni, CR TDI se egy egetverő valami de az már vállalható.

A piacon jelenleg a Multijet, HDI, Honda i-CTDI, ill. a fent említett D-4D. Ezek a legjobbak!

2011. nov. 27. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

13:17:

Jól van, higgyél amit akarsz... valószínűleg több vw val volt dolgom, mint neked, főleg az írásodból ítélve...

PDTDI nagyon jó, csak nem úgy kell használni mint egy öreg szívó dizel mercit.

Tapasztalatból mondom nekem semmi gondom nem volt vele.

(Itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=RjTsBnDPF4o

A csávó 800e ment PD-TDI motorral, és nem kellett semmit a motoron cserélni, nem tudom, hogy egy honda bírná e..)

(

De hülyeség vitázni,mindenki azt tartja jónak, ami a)jónak halott("KÖZTUDOTT..)( előző válaszoló)

b)tapasztalatból jónak tart..(én..)

)

Kérdező pedig nyugodtan vegyen CR dizel VW-t, nem fogja cserbenhagyni.

2011. nov. 27. 13:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Igazad van, mindenki azt vesz amit akar. Amiket leírtam szintén személyes tapasztalat, PDTDI vel sajnos az összes ismerősöm csak szopott. Pedig rendesen szervizelve voltak.

A CR-el viszont nem lesz gond mivel lassan 15 éves a technológia.

A kérdésre válaszolva: 2009 ben tért át a VW a CR dízelre.

2011. nov. 27. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
2011. nov. 27. 14:04
 10/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez ugyan nem Touran de 2008-as.

Ezek a motorok mind 170 Lovasak?

2011. nov. 27. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!