Miért vesznek ennyien Suzukit? Milyen érveket hoz fel egy Suzuki vásárló a kocsi mellet?
Kérdező nem tudom melyik Suzukira gondolt ,de ha a régire akkor a swift a magyar átlagcsóró viszonylatban legjobb választás, legkisebb költséggel fenntartható legmegbízhatóbb autó. Néhány százezerből megveszed használtan és csak hajtod, nem hagy cserben.Ha mégis valami alkatrész kell ,a gyári sem drága, utángyártott és bontós meg rogyásig van.Mindenki ért hozzá.Komplett motort kapni 30ezerért, felesleges még felújítani is.
Keveset eszik 5-6literrel eljár ,az 1,3-as dinamikus is, a ritka 1,6-os meg meglepően nagyot lép.1.0 az gyenge szerintem nem éri meg az a kis fogyasztáskülönbség.
Ki lehet fogni sok extrával rendelkező példányt is ,szóval nem feltétlen fapados.
Új Suzukit meg nagyrészt ezek tükrében vesznek, mert a régi jó volt.. Sx4 nem rossz kocsi szerintem de nem olcsó, az új Swift nem tetszik, a régi jobb volt ,praktikusabb az újnak szinte nincs csomagtere.
Az új swiftnek jó a váltója meg a motorja?! Mivan?!
Egy nyomatékszegény pörgetős sz@r motorja van egy kritikán aluli váltóval.
Normál esetben egy kis motort pörgetni kell, hogy leadjon valami teljesítményt. A swiftet meg egyszerűen pörgetni kell, különben a használhatatlan szintre süllyed. Ezt a szuzuki "sportos, pörgős" motornak hívja - a valóságban csak simán ennyire gáz a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!