Suzuki SX4 vs Ford Fusion?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb terepre/aszfaltra????2011. nov. 17. 13:34
1/11 anonim válasza:
Elfogult vagyok, mert SX4-ben már ültem és nagyon kényelmes és bőven volt benne hely is. 1,5-ös motorja pedig jól húz. Igaz terepen nem próbáltam, de szerintem a Ford Fusion se oda termett.
2/11 anonim válasza:
Egyik sem terepre készült, inkább csak rosszabb útra.
Viszont SX4-ből van összkerékhajtású, amivel hóban-sárban talán 100 méterrel később akadsz el.
Fusion-ből 1.4-es dieselt próbáltam, az katasztrófa volt, a karosszériához erőtlennek éreztem a motort. SX4-ből apámnak van 1.6-os benzines, az relatíve jól megy, igaz egyik sem a versenyautó kategória.
A kettő közül az SX4-et venném, szerintem összességében jobb autó.
3/11 anonim válasza:
Az SX4-nek jó a törésbiztonsága is, 90-el fának csapódtunk, mind a négyen karcolásokkal megúsztuk. Emellett az 1.9-es Turbódízel összkerékmeghajtással jól is megy, stabil, terepen is viszonylag jó.
4/11 dizus válasza:
Terepre egyikse való.A fusionból 1.4 tdci volt nekem.Hát az aszfaltra se való.Tény hogy keveset eszik,de pokoli gyenge.Esetleg ha akarsz kicsit terepezni,nézd meg a dacia dustert.Nagyon jó autó.
5/11 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy a Dacia Duster szar.
Miből gondolod, hogy jobb lenne?
2011. nov. 17. 17:21
6/11 atilis válasza:
Mivel nekem is Suzim van, és volt a családban SX4 is, és a pénztárcát is alapul véve az SX4 jobb választás. Barátomnak Fusion-ja van 1,4 dízel, nagyon jó kis kocsi a fogyasztása álom, mondjuk télen 6,5-re felmegy neki is. Nyáron 4,5 városon kívül. Viszont sokkal kisebb, mint az SX4. Aszfaltra és terepre is az SX4-et ajánlanám. Mondjuk terepen a gyenge földutat értem, persze télen sárban, hóban a városban is sokkal jobban tudsz majd közlekedni.
7/11 anonim válasza:
Én egy 1.9 DDIS sx4-et használok a bükkben. Terepre nem igazán jó, mert félti az ember, de a 4x4 a hóban sárban jégen sokat segít!!! Ahol a személyautók a hólánccal bajlódnak, ott te nevetve fogsz mellettük elmenni!!! Minden szempontól jó az SX4. Jó fogyasztás, kényelmes, és köztudott, hogy a Suzuki motoroknak nincs párjuk!!! Csak ajánlani tudom!!!
9/11 A kérdező kommentje:
Miért egyértelműen?
Meg tudod indokolni?
2011. nov. 19. 11:15
10/11 anonim válasza:
A Ford a legjobb autómárkák közt van, a suzuki meg a béka segge alatt.A Ford futóműben, kormányműben összehasonlíthatatlanul jobb. Jobb a térkihasználás is. Ja meg nem is néz ki olyan nyomin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!